Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ προωθεί ο Βενιζέλος


Νέα πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ προωθεί ο Βενιζέλος
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει μια  ομάδα νέων επιστημόνων γύρω του. Ειδικά ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ο επικεφαλής της ομάδας, συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις του ηγετικού πυρήνα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ανεξαρτήτως πισογυρισμάτων, δείχνει αποφασισμένος να αλλάξει γενιά στα κορυφαία κλιμάκια της Ιπποκράτους.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης και ο Ηρακλής Μπουραντάς της Μονάδας Ανάπτυξης πολιτικών του ΠΑΣΟΚ θα είναι λοιπόν ομιλητές στο συνέδριο του Εργατικού Κόμματος Αγγλίας σε συνδιοργάνωση με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα το οποίο πραγματοποιείται 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου στο Νότινχαμ με θέμα την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων. Στις εργασίες του Συνεδρίου θα είναι ομιλητές νέοι επιχειρηματίες και επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών, ευρωπαϊκές οργανώσεις νεολαίας, βουλευτές καθώς και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη του κόμματος κ. Εντ Μίλιμπαντ, ο οποίος και θα παρακολουθήσει τα worskhops του συνεδρίου.

Οι θεματικές του συνεδρίου θα ακουμπούν θέματα εκπαίδευσης, νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Το κοινό του συνεδρίου θα είναι τα στελέχη και η νεολαία του εργατικού κόμματος, ακαδημαϊκοί, μη κυβερνητικές οργανώσεις κλπ. Το συνέδριο εγκαινιάζει σειρά πρωτοβουλιών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, υπό τον τίτλο «επανεκκινώντας την Ευρώπη», που ως στόχο έχουν να αναδείξουν εναλλακτικές προτάσεις και προοπτικές ενάντια στην πολιτική αυστηρής λιτότητας που ασπάζονται τα συντηρητικά κόμματα της Ευρώπης.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου