Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Τσίπρας: Η διαφθορά είναι το οξυγόνο των κομμάτων που κυβερνούν


Tόνισε ότι η χώρα μας έχει πέσει 16 θέσεις όσον αφορά τη διαφθορά και είναι στην ίδια θέση με την Κολομβία
Η διαφθορά και η διαπλοκή είναι το οξυγόνο των κομμάτων που κυβερνούν και είναι και η αιτία της κρίσης, τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος σε έκθεση της διεθνούς διαφάνειας, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η χώρα μας έχει πέσει 16 θέσεις όσον αφορά τη διαφθορά και είναι στην ίδια θέση με την Κολομβία. 

Μάλιστα συμπλήρωσε πως την ίδια στιγμή που απολύουν εργαζόμενους, μέσω Μ.Κ.Ο προσπαθούν να κάνουν προσλήψεις δημιουργώντας μια νέα φάμπρικα «φθηνών» εργαζόμενων, απολύοντας υπαλλήλους σε κρίσιμους τομείς των ΟΤΑ.

Όσον αφορά τις κινητοποιήσεις στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόνισε πως θα στηρίξει των αγώνα των εργαζομένων, επισημαίνοντας, πως με κυνισμό η τρικομματική κυβέρνηση έχει πάρει απόφαση να διαλύσει την κοινωνία. Χαρακτήρισε μάλιστα θλιβερό το γεγονός ότι η κυβέρνηση προχωρά στη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων από τη μη διάθεση στοιχείων από τους δήμους.

Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων έκανε λόγο ο Θέμις Μπαλασόπουλος πρόεδρος, της ΠΟΕ ΟΤΑ ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σεβαστεί το ρόλο του για το θέμα της κατάργησης του αυτοδιοίκητου των ΟΤΑ, τονίζοντας πως θα επιδιώξει συνάντηση μαζί του.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου