Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Αποκάλυψη Κουκουλόπουλου: Γιατί έφυγαν βουλευτές απο ΚΟ ΠΑΣΟΚ!

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο Ρ/Σ Αλφα, πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου Παπακωνσταντίνου, προέβη σε μια αποκάλυψη σχετικά με τη λίστα Λαγκάρντ. Σύμφωνα με λεγόμενά του, έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ μέλη της ΚΟ ΠΑΣΟΚ λόγω των φημών που διακινούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκονται ονόματα μελών της οικογένειας Βενιζέλου!
Συγκεκριμένα είπε: «επί τρεις μήνες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με
ονοματεπώνυμο διακινούσαν σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία ότι ο κ. Βενιζέλος συγκάλυψε ακόμα και μέλη του αμέσου περιβάλλοντός του με τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτά έλεγαν σε όλη την Ελλάδα. Εσείς δεν τα έχετε ακούσει αυτά; Εγώ τα άκουσα ακόμα και από Βουλευτές, που ήδη δεν είναι στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Να έχουν εδραιωμένη πεποίθηση ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο της συγκάλυψης.»

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος ζήτησε να αποκαλυφθεί η πηγή του κ. Βαξεβάνη: «πού τη βρήκε ο γνωστός δημοσιογράφος και ποιος δημόσιος λειτουργός την είχε στα χέρια του;» και εξήγησε πως οι «δημόσιοι λειτουργοί ή πολιτικοί ή υπηρεσιακοί έχουν ορκιστεί, δεν την πήρε από το μπακάλη, από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς, την πήρε από ένα δημόσιο λειτουργό, δεν ξέρω από ποιον και την έδωσε στη δημοσιότητα» και ρώτησε με έμφαση: «Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο δημόσιος λειτουργός, ο οποίος, ενώ αρνιόταν επί 10 μέρες, που ετίθετο το ερώτημα «πού βρίσκεται η λίστα Λαγκάρντ» και δεν υπήρχε υποτίθεται κανένα αντίγραφο και στήθηκε ένα ολόκληρο παιχνίδι, ποιος είναι ο δημόσιος λειτουργός, ο οποίος, με άνεση εκατό καρδιναλίων, έδωσε τα στοιχεία σε ένα δημοσιογράφο;»

«Ας καταλάβει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και άλλα κόμματα που καμώνονται τους Πόντιους Πιλάτους σ' αυτή την υπόθεση, ότι το πάρτι της διανομής ιματίων του ΠΑΣΟΚ έχει λάβει τέλος. Και τους τρεις μήνες, καλά περάσανε!» τόνισε ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
Κατά πως φαίνεται η λίστα Λαγκάρντ δεν θα κλείσει με τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ θα το φτάσει μέχρι το τέλος για να αποκαλυφθεί όλο το μέγεθος της πολιτικής απάτης.

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου