Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Εμφύλιος στο ΣΥΡΙΖΑ: Δραγασάκης Vs. Λαφαζάνης

Σε εμφύλιο εξελίσσεται η εσωκομματική κόντρα στο ΣΥΡΙΖΑ με θέμα την επιστροφή ή όχι στη δραχμή. Απ’ ό,τι φαίνεται, ο Γιάννης Δραγασάκης έχει αναλάβει το ρόλο να απαντάει στις όποιες αναφορές του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το θέμα.
Το Σαββατοκύριακο, τα δύο κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διασταύρωσαν και πάλι τα ξίφη τους: Ο Γ. Δραγασάκης, με συνέντευξή του στο Βήμα, εμφανίζεται κάθετος κατά της
επιστροφής στη δραχμή σημειώνοντας ότι «αν υπάρξει μεθόδευση ή πρωτοβουλία για την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αυτή δεν θα προέλθει από την Αριστερά, αλλά από απειλούμενα τμήματα της ελληνικής οικονομικής ολιγαρχίας».
Την ίδια ώρα, ο Παν. Λαφαζάνης, μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, χαρακτήρισε «αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ «την ακύρωση των μνημονίων, τη διαγραφή του χρέους ή του συντριπτικά μεγαλύτερου μέρους του και την εφαρμογή ενός προοδευτικού προγράμματος» και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.
Αποφασίστε παιδιά τι θέλετε. Κρεμόμαστε από τα χείλη σας.  Κι αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε .... παίξτε το κορώνα ή γράμματα .... 
mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου