Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Δεν μπορεί να σηκώσει... κεφάλι ο ΠΑΟ, ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ

Τάσεις αυτοκτονίας επέδειξε σε ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας έτσι οδυνηρή ήττα από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, η οποία σημειωτέον ήταν η πρώτη εντός έδρας για την ομάδα του Ρότσα.

Οι «πράσινοι» μπορεί να προηγήθηκαν με 1-0 των Βοιωτών το Σάββατο, εντούτοις, πληρώνοντας δύο τραγικά λάθη του Μπουμσόνγκ, που έκανε την επανεμφάνισή του, μετά από αρκετούς μήνες στην ενδεκάδα του «τριφυλλιού», έχασαν εν τέλει με
2-1 σκορ, αρχίζοντας με ήττα το 2013.

«Δήμιος» για το «τριφύλλι» ο Βασιλείου, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του (38', 75'), βάζοντας έτσι φαρδιά πλατιά στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη των Βοιωτών. Το σκορ για τους «πράσινους» είχε ανοίξει στο 12ο λεπτό ο Τοτσέ.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός είχε τα «ηνία» του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, εντούτοις και πάλι προδόθηκε από την άμυνά του, αρχίζοντας το 2013, όπως ακριβώς αποχαιρέτισε το 2012: με ήττα.

Οι «πράσινοι», που προέρχονταν από τη συντριβή με 3-0 στη Βέροια, ήθελαν στο αποψινό ματς να πάρουν το τρίποντο, προκειμένου να κάνουν ποδαρικό με το… δεξί στο νέο έτος. Φευ…
Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα μολονότι προηγήθηκε μόλις στο 12’ με κοντινό πλασέ του Τοτσέ, προ κενής εστίας, κατάφερε στη συνέχεια να δεχτεί δύο γκολ από τη δεύτερη πιο κακή επίθεση της Super League.

Βέβαια για να συμβεί αυτό έβαλε το… χεράκι του ο Μπουμσόνγκ, που μπήκε... από το παράθυρο στην αποστολή, λόγω του ξαφνικού αποκλεισμού του Λουκά Βύντρα.

Ο Γάλλος με το τραγικό γύρισμα του προς τον Καρνέζη στο 38’ έδωσε την ευκαιρία στον επερχόμενο Βασιλείου να γίνει κάτοχος της μπάλας και να στείλε την μπάλα με πλασέ στο βάθος της εστίας των «πράσινων».

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ρότσα είχαν τον πλήρη έλεγχο στο παιχνίδι, πίεσαν για να κάνουν το 2-1, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο γκολ με τους Σισόκο (κεφαλιά στο 55’, που πέρασε μόλις άουτ) και Τοτσέ (φάουλ που εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης) εντούτοις ο τραγικός Μπουμσονγκ ξαναχτύπησε.

Ο Γάλλος αμυντικός έκανε νέο ολέθριο λάθος στο 75ο λεπτό, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Ακόστα. Κάτοχος της μπάλας έγινε ο Βασιλείου, που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 2-1, βάζοντας την υπογραφή του στην πρώτη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του Λεβαδειακού επί του Παναθηναϊκού.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γκολ: 12' Τοτσέ - 38', 75' Βασιλείου


Κίτρινες: Κουίνσι, Μουλόπουλος, Βασιλείου, Μεντί, Κουτσόπουλος

Παναθηναϊκός (Χουάν Ρότσα): Καρνέζης, Σισοκό, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Μαυρίας (74΄ Μπαρμπαρούσης), Τοτσέ, Σεϊταρίδης, Ζέκα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (85΄ Φορναρόλι)

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Μάρτινς, Πόι (72΄ Ακόστα), Βασιλείου (88΄ Κουτσόπουλος), Ζησόπουλος, Γεωργίου, Λισγάρας, Μεντί, Ρομέου (46΄ Μαχαίρας)

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου