Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ν. Παπάς και Π. Σκουρλέτης ... θυμήθηκαν να απαντήσουν αλλά ξέχασαν τι έλεγαν!

Με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση και κάτι βδομάδες από τα δημοσιεύματα και δηλώσεις, ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Παππάς αποφάσισαν να «απαντήσουν» στις κατηγορίες ότι ο μεν πρώτος με τη μέθοδο των ψιθύρων διέδιδε πως στη λίστα Λαγκάρτντ είναι η οικογένεια του Β. Βενιζέλου και ότι ο δεύτερος πήρε τη λίστα από τον Διώτη και την έδωσε στον αγαπημένο τους εκδότη, κ. Βαξεβάνη. Σημειώνουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδωσε καμία απάντηση στη Βουλή για τις κατηγορίες αυτές και άφησε εκτεθειμένους τους στενούς
συνεργάτες τους.
Το «απαντήσουν» το γράφουμε σε εισαγωγικά διότι δεν πρόκειται για απάντηση αλλά για τις γνωστές επιθέσεις και ύβρεις.
«Ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της» δήλωσε ο κ.Παππά και επανέλαβε τη γραμμή Βαξεβάνη: «εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα»

Ο Π. Σκουρλέτης ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και είπε πως «το όνομά του έχει καταστεί συνώνυμο του ψεύδους, του κενολόγου βερμπαλισμού και της αλαζονείας».

Επειδή η κόσμος είναι μικρός … θα λέγαμε στο κ. Σκουρλέτη να θυμηθεί σε ποια διαλείμματα ποιών εκπομπών και με ποιους δημοσιογράφους έλεγε τι ….

Όσο για τον Ν. Παππά…. γιατί δεν απάντησε στο Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στο Καρφί (δείτε εδώ)…; Άλλωστε ο κ. Βενιζέλος το δημοσίευμα επικαλέστηκε.. Μήπως να απαντήσει; Για να λάβει και την απάντηση.

Απίθανοι τύποι είναι η dream team του Αλέξη! Ποτέ άλλοτε στελέχη κόμματος δεν είχαν τέτοια συμπεριφορά έναντι πολιτικών αντιπάλων. Που νομίζουν ότι θα φτάσουν με αυτή τη συμπεριφορά;

mavrioxia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου