Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Στο «φουλ» οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ

«Φουλ τις μηχανές» βάζει το ΠΑΣΟΚ, στον απόηχο της απόφασης για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, που μονοπώλησε σχεδόν την επικαιρότητα τις προηγούμενες μέρες
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι το επόμενο τριήμερο συνεδριάζουν συνολικά επτά Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίου του κόμματος, ενώ την ίδια ώρα γεμάτο είναι το
πρόγραμμα του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο τελευταίος θα επισκεφθεί, πλαισιωμένος από αντιπροσωπεία του κόμματος, τη Δευτέρα το υπουργείο Ανάπτυξης, προκειμένου να συναντηθεί με τον Κωστή Χατζηδάκη και να συζητήσει μία σειρά από θέματα που αποτελούν προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ για το επόμενο διάστημα. Μεταξύ αυτών, το ΕΣΠΑ, τα μεγάλα έργα, η επιχειρηματικότητα, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι τιμές, η λειτουργία της αγοράς κ.α.
Την Τρίτη, στην ατζέντα του έχει θέματα εξωτερικής πολιτικής που θα συζητήσει με τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο στο υπουργείο, ενώ την Τετάρτη θα δεχθεί εκείνος αυτή την φορά στην Ιπποκράτους τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Και όταν θα έχει συνολική άποψη, την Πέμπτη, θα συγκαλέσει την Γραμματεία της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του κόμματος. Βρισκόμαστε άλλωστε σε …προσυνεδριακή περίοδο!
matrix24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου