Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Ετοιμάζει μεταγραφές της τελευταίας στιγμής ο Σαββίδης;

Με εντυπωσιακό τρόπο θέλει να κλείσει τη μεταγραφική περίοδο ο ΠΑΟΚ, καθώς, μετά τους Ιτάνζ και Ολίσε που έχουν "κλείσει", προχωρά και για την απόκτηση

τουλάχιστον ενός ακόμη μεσοεπιθετικού.

Πιο κοντά στο "Δικέφαλο" φαίνεται να βρίσκεται ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός που έμεινε ελεύθερος από την Παρτιζάν πριν λίγες μέρες. 

Ο Βούκιτς που είχε προταθεί και το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, συζητά να έρθει με ένα χαμηλό συμβόλαιο, με δεδομένο ότι είναι αρκετούς μήνες ανενεργός. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε διάφορες ομάδες στην Ευρώπη.
Άρχισε από την Πρόλετερ, πήγε στη δεύτερη ομάδα της Ατλέτικο, από το 2000 έως το 2003 έπαιξε με μεγάλη επιτυχία στην Παρτιζάν, ενώ ακολούθησε το πέρασμα του για τρία χρόνια από τη Σαχτάρ.
Ακολούθως έπαιξε δανεικός στην Πόρτσμουθ και την Παρτιζάν, δύο σεζόν στην Μόσκβα, ενώ τον τελευταίο χρόνο έπαιξε στην Παρτιζάν, κάνοντας 33 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 17 γκολ.
Όσο για το νεαρό Αφρικανό που ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει δανεικό, οι φήμες κάνουν λόγο για τον Αμπντούλ Καμαρά, 22 χρονών από τη Γουινέα με γαλλικό διαβατήριο ή τον Ισμαελ Γιαρτέι, 23χρονο από τη Γκάνα, που τα ρεπορτάζ πάντως τον φέρουν πολύ κοντά στη Σιόν ή τη Σερβέτ.
Πληροφορίες: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου