Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Με απουσίες και οι δύο στο ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ - Οι πιθανές εντεκάδες

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 20η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ. Το μεσημέρι στις 15:00 ο ΟΦΗ υποδέχεται την ουραγό Κέρκυρα έχοντας ως ξεκάθαρο
στόχο την τέταρτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη του. Στις 17:15 παιχνίδι «must win» είναι το σημερινό για τη Βέροια, στη μεγάλη «μάχη» που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα της Ημαθίας θα υποδεχθεί τον Πανθρακικό με θετική ψυχολογία, λόγω
της μεσοβδόμαδης νίκης-πρόκρισης επί της Ξάνθης στους «8» του Κυπέλλου, στον επαναληπτικό για τη φάση των «16». Στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπό το βλέμμα του Μίτσελ, που συμφώνησε να αναλάβει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα υποδεχθεί σήμερα ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο. Στις 19:30 θα... σταματήσει κάθε δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, καθώς η «προαιώνια» κόντρα ανάμεσα στους δύο μεγάλους αντιπάλους της πόλης μαγνητίζει όλα τα βλέμματα στη συμπρωτεύουσα. Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε μία πολύ κρίσιμη για εκείνον συγκυρία, με τους «κίτρινους» να έχουν ορθάνοιχτο μπροστά τους το «φάσμα» του υποβιβασμού.
Ο Γιάννης Μιχαλήτσος ανέλαβε (για μία ακόμα φορά) να «βγάλει το κάρο από τη λάσπη» μέχρι το τέλος της σεζόν, αντικαθιστώντας τον αποχωρήσαντα Λούκας Αλκάραθ. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιλέγοντας σήμερα ένα επιθετικογενές 4-2-3-1 (που θα αλλάζει κατά διαστήματα σε 4-3-3), με παρτενέρ του Κοέλιο στον άξονα τον... μεσοεπιθετικό Βασίλη Τριαναταφυλλάκο. Μεγάλη βοήθεια στους κίτρινους προσφέρει η επιστροφή από τιμωρία του αρχισκόρερ Νταβίντ Αγκάνθο και του έμπειρου σέντερ μπακ Ρούμπεν Πουλίδο. Ο Άρης είναι 14ος με 18 βαθμούς και σε περίπτωση σημερινής νίκης ξεπερνά τον ισόβαθμο Πλατανιά και φτάνει στο -1 από την ΑΕΚ.
Απουσίες (4): Τιμωρημένος ο Παπαστεριάνος (ΜΕ 15/1), πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον αριστερό μπακ Μαργαρίτη (16/0). Εκτός αποστολής για τεχνικούς λόγους οι Αγγελούδης (ΕΠ 5/1) και Νταμαρλής (ΜΕ 9/0).
Πιθανή ενδεκάδα 4-2-3-1: Βελλίδης – Ζαραδούκας, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Καζναφέρης – Κοέλιο, Τριανταφυλλάκος – Διαμαντάκος, Τάτος, Γιαννιώτας – Αγκάνθο.
ΠΑΟΚ (3ος): Ματς-πρόκληση είναι το σημερινό και για το «Δικέφαλο του Βορρά», με τις... συζητήσεις περί τελικής κρίσης για την παραμονή του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του να φουντώνουν στο παρασκήνιο. Ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης φρόντισε, βέβαια, να στηρίξει τον προπονητή πραγματοποιώντας μπαράζ μεταγραφών, καθώς ήρθαν στην ομάδα ο έμπειρος κίπερ Τσαρλς Ιτάνζ (από Ατρόμητο), ο 34χρονος επιθετικός Βούκιτς και οι εξτρέμ Καμάρα (δανεικός από Σοσό) και Ολίσε (δανεικός από ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Οι Ιτάνζ, Καμαρά και Ολίσε είναι εντός αποστολής, με τους δύο πρώτους να παίρνουν κατευθείαν φανέλα βασικού. Το σημερινό ντέρμπι είναι κομβικό και για τους φιλοξενούμενους, καθώς είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές (2 ήττες, 1 ισοπαλία) και βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο -3 από το 2ο Αστέρα Τρίπολης.
Απουσίες (5): Τραυματίες οι Σταφυλίδης (ΑΜ 17/1), Γεωργιάδης (ΕΠ 5/0), Πέλκας (ΜΕ 7/0) και Χακόμπο (ΤΕ 9 συμ.). Εκτός αποστολής ο Πάμπλο Γκαρσία (ΜΕ 3/0), με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να επικαλείται ίωση, αλλά να διαρρέουν φήμες περί επεισοδίου με τον προπονητή Γιώργο Δώνη.
Πιθανή ενδεκάδα 4-4-2 σε ρόμβο: Ιτάνζ – Λίνο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κωνσταντινίδης – Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης, Λόρενς – Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου