Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Χ»ορταστικό το «clasico» της Θεσσαλονίκης, ισόπαλοι 2-2 Άρης και ΠΑΟΚ

Αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 20η αγωνιστική της Super League.

Το «clasico» της Θεσσαλονίκης ήταν πλούσιο σε θέαμα, περιείχε τέσσερα γκολ, αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων, ωστόσο το μόνο που δεν είχε ήταν νικητή, αφού οι δύο μονομάχοι αναδείχθηκαν
ισόπαλοι 2-2.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά προηγήθηκε δύο φορές στο άντρο του μεγάλου αντιπάλου του, ωστόσο ο Άρης απάντησε ισάριθμες φορές με τον Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός στράικερ ισοφάρισε σε 1-1 στο 5', ενώ στο 71' διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Κωνσταντινίδη (αποβλήθηκε σε αυτή τη φάση).

Στον αντίποδα, ο «δικέφαλος» του Βορρά είχε ανοίξει το σκορ με τέρμα του Αθανασιάδη μόλις στο 2' ενώ είχε προηγηθεί με 2-1 με ένα εξαιρετικό διαγώνιο βολέ του Καμαρά στο 26'.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης- ΠΑΟΚ 2-2

Γκολ: 5', 71' πεν. Aγκάνθο - 2' Αθανασιάδης, 26' Καμαρά

Κίτρινες: Κοέλιο, Βελλίδης, Τριανταφυλλάκος, Aγκάνθο - Κωνσταντινίδης, Σίλντενφελντ, Αθανασιάδης,

Κόκκινες: Κωνσταντινίδης (70' δεύτερη κίτρινη)

Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Βελλίδης, Καζναφέρης, Ζαραδούκας, Γιαννίτσης (46΄ Παπαζαχαρίας), Πουλίδο, Κοέλιο, Κοτσαρίδης (74΄ Καραγιάννης), Τάτος, Διαμαντάκος, Γιαννιώτας (46΄ Τριανταφυλλάκος), Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Φωτάκης (90+2΄ Κατσικάς), Καμαρά (82΄ Ολίσε), Σαλπιγγίδης (73΄ Αποστολόπουλος), Αθανασιάδης. 

zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου