Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ο Αστέρας προκρίθηκε στον τελικό Κυπέλλου



Με δύο γκολ του Ουσέρο, ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Τεράστια επιτυχία για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες νίκησαν 2-0 τον ΠΑΟΚ, κάλυψαν την ήττα (2-1) του πρώτου αγώνα στην Τούμπα και για πρώτη φορά στην ιστορία τους πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Αντίπαλος στην αναμέτρηση της 11ης Μαϊου στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.
Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι σε έναν
Δικέφαλο που παρατάχθηκε για να μη χάσει και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.
Το δυνατό σουτ του Ουσέρο στο 61ο λεπτό ήταν το πρώτο «χτύπημα» για τους γηπεδούχους που πέτυχαν το γκολ που ήθελαν για να πάρουν την πρόκριση. Το δεύτερο γκολ του Ουσέρο -στο 86ο λεπτό- ήταν το τελειωτικό χτύπημα στον Δικέφαλο του Βορρά που δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό.
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Πιπίνης, Ουσέρο (90ʼ Ουρτάδο), Κοντοές, Ναβάρο (40ʼ Καλαντζής), Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Περόνε (81ʼ Αλβάρες).
ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος (46ʼ Έτο), Κατσουράνης, Σίντεφελντ, Λίνο, Κάτσε (70ʼ Ολίσε), Λαζάρ (78ʼ Φωτάκης), Λόρενς, Καμαρά, Σαλπιγγίδης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου