Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

H ΔΗΜΑΡ ΨΑΧΝΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ...


Τη διάθεση της ΔΗΜΑΡ για εξεύρεση σημείων σύγκλισης με την κυβέρνηση εξέφρασε ο Γραμματέας της ΚΕ του κόμματος Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στο Συνέδριο της ΝΔ
Αναφερόμενος στην τρικομματική κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ, ο κ. Λυκούδης σημείωσε πως η συνεργασία αυτή δοκιμάστηκε πολλές φορές από λάθη και παραλείψεις όλων μας, όπως σημείωσε, «και οδήγησε προ ημερών στην αποχώρησή μας
από την κυβέρνηση».
«Ο προορισμός μας όμως, ο στόχος, παραμένει ίδιος: η σημερινή βασανιστική πορεία της πατρίδας μας να έχει αίσιο τέλος» συμπλήρωσε ο κ. Λυκούδης, εκφράζοντας την πεποίθηση πως «σ΄ αυτήν την πορεία θα βρεθούν και πάλι σημεία σύγκλισης και ευκαιρίες να αποδείξουμε ότι διδαχτήκαμε από τα λάθη μας».
Διότι, όπως είπε, η τρόικα και η επιτροπεία δεν μετριάζουν, αντίθετα, επιβάλλουν την υποχρέωση  όλων μας  να εκπονήσουμε ένα εθνικό σχέδιο ανάπτυξης και να το υλοποιήσουμε με συναίνεση της κοινωνίας.
Σημείωσε ειδικότερα, πως περιεχόμενο στην έννοια της προόδου της ελληνικής κοινωνίας θα δώσουμε, όταν απαντήσουμε λειτουργικά και κοιτώντας το μέλλον στη μεταρρύθμιση του δημόσιου τομέα και της εκπαίδευσης, στο σχεδιασμό ενός σταθερού, δίκαιου και αποδοτικού φορολογικού συστήματος και μηχανισμών ελέγχου, αν παρέμβουμε με  ολοκληρωμένη πολιτική στον πρωτογενή τομέα και τον εκσυγχρονισμό της Δικαιοσύνης.
Σημειώνεται πως η Δημοκρατική Αριστερά έχει αποφασίσει πως θα στηρίζει τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με τις οποίες συμφωνεί, ενώ θα εκφράζει τις αντιρρήσεις της όπου διαφωνεί, όπως επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας του κόμματος.
Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου