Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

«Όχι» Κουτσούμπα σε ΣΥΡΙΖΑ για συμπόρευση - «Θα επιμείνουμε», απαντά η Κουμουνδούρου...


Σε κατηγορηματική απόρριψη του ενδεχομένου συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ προέβη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με την Κουμουνδούρου ωστόσο να είναι αποφασισμένη να επιμείνει σε μια συνεργασία των δυνάμεων της Αριστεράς.
Σε

συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα επεσήμανε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε νέο ΠΑΣΟΚ, κληρονομεί τα κουσούρια του και αποκτά δικά του».

Στη συνέχεια, ο κ. Κουτσούμπας απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα τον ρωτά «τι θα κάνει με όλους τους αντιλαϊκούς νόμους που έχουν ψηφιστεί εκτός Μνημονίων, πριν και μετά» και ποια είναι η θέση του για τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».

ΣΥΡΙΖΑ: Εμείς θα επιμείνουμε

Από την πλευρά τους, πάντως, στελέχη της Κουμουνδούρου, σχολιάζοντας την κατηγορηματική άρνηση του γ.γ. του ΚΚΕ για συμπόρευση των κομμάτων της Αριστεράς, επισημαίνουν πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιμείνει στη συγκρότηση ενός ευρύτερου σοσιαλιστικού μετώπου, όπως προκύπτει άλλωστε και από την πρόσκληση που απηύθυνε ο κ. Τσίπρας σε όλες τις Αριστερές δυνάμεις, «από την Αριστερά της Αριστεράς, μέχρι τα αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας»...
crimenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου