Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Καθολική και σε βάθος η συνεργασία του Ν. Χατζηνικολάου με το STAR


Νίκος ΧατζηνικολάουΑν και η ανακοίνωση του STAR για τη συνεργασία του καναλιού με τον Νίκο Χατζηνικολάου – πριν έναν μήνα, δεν προϊδέαζε για το εύρος και το βάθος της, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι εκτός από ισχυρή είναι και καθολική. Θυμίζουμε ότι στην ανακοίνωση του καναλιού γινόταν λόγος για παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την εταιρία Enikos ΑΕ προς το δελτίο ειδήσεων του καναλιού, καθώς επίσης και για την επιμέλεια, αλλά και την παρουσίαση από τον
δημοσιογράφο εβδομαδιαίας εκπομπής. Με άλλα λόγια, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει συμφωνήσει με το STAR να παρεμβαίνει στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα και το κανάλι να μεταδίδει «ζωντανά» την εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή που παρουσιάζει στο enikos.gr.

Όπως είναι φυσικό όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να αφήσει στην τύχη τον έλεγχο της συνεργασίας του με το κανάλι ή ακόμη και τους παράγοντες που ενδέχεται να την επηρεάσουν, άμεσα ή έμμεσα, από την απόφαση της διοίκησης να «χτίσει» το νέο προφίλ του σταθμού. Ως εκ τούτου η συνεργασία των δυο πλευρών φέρεται να είναι ιδιαίτερα στενή και άμεση και, να αφορά σε όλους τους τομείς της ανάπτυξης και της εξέλιξης της στροφής που επιχειρεί ο σταθμός από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση. Έτσι ο Νίκος Χατζηνικολάου και οι συνεργάτες του καθημερινά, ενημερώνονται, προτείνουν και συναποφασίζουν με την διοίκηση του σταθμού για την πορεία της μετεξέλιξης του προφίλ του καναλιού.
enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου