Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ Παραιτείται ο Στέλιος Σταυρίδης από το ΤΑΙΠΕΔ


paraiteitai-o-stelios-stayridhs-apo-to-taipedΤην παραίτησή του θα υποβάλλει από στιγμή σε στιγμή ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιος Σταυρίδης. Η απόφαση αυτή λήφθηκε έπειτα από την σχετική απαίτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη ΣτουρνάραΣύμφωνα με πληροφορίες του newpost ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ δέχθηκε την απαίτηση του Γιάννη Στουρνάρα και εντός της
ημέρας θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Μέχρις στιγμής το υπουργείο οικονομικών δεν έχει δώσει διευκρινίσεις για το λόγο που ζήτησε την παραίτηση του κ. Σταυρίδη ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζεται με το ζήτημα του ΟΠΑΠ και συγκεκριμένα με το ταξίδι που πραγματοποίησε με το ιδιωτικό τζετ του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη στην Κεφαλονιά.
Νωρίτερα, ο κ. Σταυρίδης μιλώντας στο newpost για το εν λόγω ζήτημα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να κρύψει τίποτα. Πηγές του στενού κύκλου του κ. Σταυρίδη δήλωσαν εξάλλου στο newpost ότι ο ίδιος δεν εντάσσεται στους «ξεβράκωτους» πολιτικούς που έχουν την ανάγκη να τυγχάνουν της εύνοιας του κάθε επιχειρηματία. Αντιθέτως αποτελεί ένα σοβαρό και αξιόπιστο πολιτικό πρόσωπο, που μάλιστα δεν διαδραμάτισε κανέναν κρίσιμο ρόλο στην πώληση του ΟΠΑΠ στην Emma Delta. Εξάλλου είναι γνωστό ότι για τον ΟΠΑΠ κατατέθηκε μία και μοναδική προσφορά η οποία εντάσσονταν στους κυβερνητικούς στόχους.


Διαβάστε εδώ:newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου