Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Πέταξαν τα ράσα τα δεξιά χέρια του δεσπότη στο Κιλκίς!

papades«Βοά και κράζει» η πόλη από την είδηση, ότι ο μέχρι πρότινος διευθυντής του Μητροπολίτη και ο διάκονος του πέταξαν τα ράσα και έφυγαν από τη Μητρόπολη.
Υπάρχει μάλιστα σχετική καταγγελία στον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς, ο οποίος την μετέφερε καθηκόντως στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην περιοχή, όπου ήταν
επίσημος προσκεκλημένος σε εκδηλώσεις.
Εδώ και καιρό υπάρχει έντονη κινητικότητα και φημολογία για τον Μητροπολίτη και το περιβάλλον του που δεν ξέρουμε, όμως, μέχρι που μπορεί να φτάσει.
Το βέβαιο είναι ότι και οι δύο αποσχηματισμοί κληρικών άνοιξαν «τους ασκούς του Αιόλου» για να δούμε τα χειρότερα στη Μητρόπολη, η οποία είχε μάθει να συμπεριφέρεται συντηρητικά από τους πρώην Μητροπολίτες Χαρίτων, Αμβρόσιο και Απόστολο.

karfitsa

3 σχόλια:

  1. το τρενακι στην μητροπολη του κιλκις ειναι γνωστο στην κοινωνια αλλα κανεις δεν παιρνει θεση φαβατε μην τον ξεμαλλιασουν οι λυσσαρες.ανα χαθειται παλιοκοριτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia pou vriskeste se kamia perifereia, i se kamia dimosia ipiresia, mou fenetai paraxeno diefthintis!!!! mipos iparxoun stis mitropoleis kai ipourgoi? kala kanoun osoi asxolountai me to na dimosievoun themata, alla toulaxiston na exoun gnosi peri afton.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τραγικά ολα αυτα αν ειναι αληθια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή