Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθήματα επικοινωνίας για τα στελέχη




Σεμινάρια επικοινωνίας σε όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ώστε να εκπροσωπούν επάξια το κόμμα στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, οργανώνει η Ιπποκράτους. Την ιδέα είχε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ενώ τα πρόσωπα που θα παραδώσουν τα πρώτα μαθήματα είναι ο δημοσιογράφος και πολιτευτής του κόμματος Α. Λιάρος και ο πρώην βουλευτής Δ. Καρύδης. Προς επίρρωση των επίμαχων πληροφοριών, το «Secret» σάς παρουσιάζει την επιστολή που έστειλε ο Ο. Κωνσταντινόπουλος για να ενημερωθούν τα μέλη της Κ.Ε.

«Συντρόφισσες, σύντροφοι
,

Δεδομένης της αυξημένης ανάγκης για την εκπροσώπηση του κόμματός μας στα ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, web TV radio), την ανάδειξη των θέσεων και των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ, των πρωτοβουλιών μας σε επίπεδο κυβέρνησης, αλλά και των διεργασιών στον χώρο της Κεντροαριστεράς, θα θέλαμε να δηλώσετε τη διαθεσιμότητά σας για συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις. Εχουμε ανάγκη από πολλαπλασιαστές, ώστε η παράταξη να δημιουργήσει δυναμική. Είναι υπόθεση όλων μας.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Τομέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ σκοπεύει το επόμενο διάστημα να διοργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα δημοσίου λόγου και ΜΜΕ (media training), με στόχο την ενίσχυση της δημόσιας παρουσίας των στελεχών μας, ιδιαίτερα αυτών που έχουν

περιορισμένη εμπειρία παρουσίας στα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα και επιθυμούν να συμμετέχουν.

Υπεύθυνοι για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι ο κ. Αντώνης Λιάρος και ο κ. Δημήτρης Καρύδης.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα εν λόγω σεμινάρια και αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε δημόσιες συζητήσεις εκπροσωπώντας το ΠΑΣΟΚ, δηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e-mail.


Συντροφικά,

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου