Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Διαθεσιμότητα και για τους υπαλλήλους της Βουλής ζητά ο Π. Σιούφας


vouli ypalliloiΝα ενταχθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας και οι υπάλληλοι της Βουλής ζητάει ο βουλευτής της ΝΔ Παύλος Σιούφας, υπογραμμίζοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα ικανοποιήσει το δημόσιο αίσθημα και θα δώσει σημαντικό ηθικό έρεισμα στην κυβέρνηση.


«Μια τέτοια κίνηση θα ικανοποιήσει την κοινωνία που βλέπει να γίνονται διακρίσεις», υπογραμμίζει σε επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη, προσθέτοντας ότι είναι αδήριτη ανάγκη για το πολιτικό σύστημα να δείξει ότι αντιλαμβάνεται το σφυγμό του κόσμου, ότι έχει υπερβεί τις αγκυλώσεις και τις κακές έξεις του παρελθόντος και ότι πάνω απ’ όλα εκείνο που ισχύει και μετράει είναι το δίκαιο και η ισονομία. «Πιστεύω ότι πρέπει και η Βουλή να συνεισφέρει στη μεγάλη αυτή οδυνηρή προσπάθεια της κυβέρνησης», αναφέρει.
Ο Παύλος Σιούφας προτείνει να ενταχθούν στο καθεστώς διαθεσιμότητας και οι υπάλληλοι της Βουλής και ειδικότερα, τέκνα και σύζυγοι τέως Προέδρων Δημοκρατίας, τέως πρωθυπουργών, τέως Προέδρων Βουλής, πρώην και νυν βουλευτών. Επίσης, να επιστρέψουν στη Βουλή υπάλληλοι της που είναι αποσπασμένοι σε γραφεία τέως Προέδρων Δημοκρατίας, τέως πρωθυπουργών, τέως Προέδρων Βουλής, τέως υπουργών και τέως βουλευτών και να απολυθούν άμεσα οι μετακλητοί υπάλληλοι που τυχόν απασχολούνται στα ανωτέρω πρόσωπα.

thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου