Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Άρης: Υποψήφιος επενδυτής από τις ΗΠΑ

Άρης: Υποψήφιος επενδυτής από τις ΗΠΑΟ πρόεδρος της ομάδας αναχωρεί για τις ΗΠΑ για να συναντηθεί μαζί τουΜια σημαντική είδηση έβγαλε η χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Ηλιάδη, η πρώτη ύστερα από 3,5 χρόνια. Την πιθανότητα έλευσης επενδυτή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού με τον οποίο ο πρόεδρος του Αρη βρίσκεται σε συζητήσεις. Μάλιστα, αύριο αναχωρεί και ο ίδιος για τις ΗΠΑ για να συναντηθεί μαζί του. «Είναι ξεκάθαρο ότι για να γίνει δυνατός και ανταγωνιστικός ο
Αρης χρειάζεται ισχυρό επενδυτή.
Επενδυτή όμως, και όχι επιχειρηματικό λαμόγιο με αφερέγγυους προξενητές και προθέσεις. Σας αποκαλύπτω ότι έναν τέτοιο πανίσχυρο επιχειρηματία από το εξωτερικό, τον έχω πείσει να επενδύσει στον Αρη, αλλά μου ξεκαθάρισε ότι μέχρι την απόφαση για το 99 δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση. Είναι άτομο που μπορεί να αλλάξει την ιστορία του Αρη, εάν έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις που κάνει για δύο μεγάλα deal στην Ελλάδα. Βρισκόταν στην Αθήνα για τρεις ημέρες, καθώς επεκτείνει τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στην Ελλάδα. Θα συναντηθώ και πάλι μαζί του και στο Λος Αντζελες για να συνεχίσουμε τις συζητήσεις, αλλά δεν θα υπάρξει εξέλιξη πριν από το τέλος Δεκεμβρίου. Είναι πραγματικό πρόσωπο και δεσμεύομαι ότι ακόμη κι αν ναυαγήσουν οι συζητήσεις, θα δώσω όλες τις λεπτομέρειες στη δημοσιότητα», είπε και συμπλήρωσε:
«Σ' αυτούς που θα πουν ότι προσπαθώ να αγοράσω χρόνο, τους απαντώ ότι η ζωή μου δεν αλλάζει σε τίποτε εάν καθίσω ακόμη δύο μήνες στην ΠΑΕ. Η ζωή του Αρη μπορεί να αλλάξει όμως εάν τελικώς ο επενδυτής έρθει στην ομάδα».
Στην περίπτωση που οι συζητήσεις με τον υποψήφιο επενδυτή δεν καρποφορήσουν, ο Δημήτρης Ηλιάδης παραδέχθηκε ότι μόνος του δεν μπορεί να σηκώσει όλο το βάρος και ότι για τα επόμενα 3-4 χρόνια ο Αρης θα παραμείνει σε δύσκολη θέση και θα χρειαστεί τη βοήθεια του κόσμου του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου