Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ν Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς: Για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα




    Απευθυνόμαστε ως Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Καστοριάς προς τους πολίτες της περιοχής μας για να καταδικάσουμε σε όλους τους τόνους τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην χώρα μας σε σχέση με την δράση της Χρυσής Αυγής και την δολοφονία του τριανταπεντάχρονου Παύλου Φύσσα. Η δολοφονία αυτή ήταν το αποκορύφωμα και άλλων καταδικαστέων δράσεων όπως στα Γιαννιτσά και στο
Μελιγαλά.

    Η Ελληνική κοινωνία και τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου οφείλουν να προασπίσουν την δημοκρατία , την νομιμότητά , τις ελευθερίες, και εντέλει την ασφάλειά των πολιτών.

    Η δημοκρατία ως πολίτευμα δείχνει ανεκτικότητα και στις ακραίες απόψεις,  όμως δεν πρέπει να ανεχθεί φαινόμενα άλλων μαύρων και σκοτεινών εποχών και θα πρέπει ο νόμος να προστατεύσει το πολίτευμα.

    Απευθυνόμαστε όμως και στον απλό πολίτη που πρέπει  να σκεφτεί και να αναλογιστεί  που μπορεί να μας οδηγήσουν  στο μέλλον αυτές οι καταστάσεις και αν αυτά μπορεί να συμβαίνουν στην χωρά που γέννησε την δημοκρατία

Η χώρα μας πάντα μεγαλούργησε όταν εμπνεύστηκε και λειτούργησε με βάση ιδανικά και αξίες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα μας.

Πιστεύουμε ότι οι δυσκολίες της εποχής και ο θυμός για τα λάθη του παρελθόντος δεν πρέπει να οδηγήσουν τους πολίτες σε επιλογές που είναι επικίνδυνες  και θα φέρουν στην χώρα μας στο Μεσαίωνα.





                        Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

                             ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς

                   

                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                          ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΚΟΣΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου