Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Costa Pacifica, με 3.800 επιβάτες!

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης το Costa Pacifica, με 3.800 επιβάτες!Ενα από τα μεγαλύτερα τουριστικά Κρουαζιερόπλοια το Costa Pacifica, χωρητικότητας 3.800 ατόμων, θα φτάσει τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στις 8 το πρωί, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και θα αναχωρήσει στις 6 το απόγευμα.Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται εκεί, καλωσορίζοντας τους
τουρίστες και διοργανώνοντας μια μικρή εκδήλωση, με παρουσίαση παραδοσιακών χωρών της Μακεδονίας, συρτάκι κλπ. από το χορευτικό Ομιλο Δυτικής Θεσσαλονίκης «Το Σεργιάνι», στην προβλήτα του λιμανιού.
Ταυτόχρονα, στους επιβάτες του πλοίου θα διανεμηθεί ο τουριστικός χάρτης της Θεσσαλονίκης, τον οποίο εκδίδει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, η εκπτωτική κάρτα Agora Bonus Card, με λίστα επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο Σύστημα, παραδοσιακό ατομικό γλυκό – παστέλι και αναμνηστικά σουβενίρ της Θεσσαλονίκης (μαγνητάκια και κονκάρδες).
Οπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος, «η παρουσία τόσων τουριστών - εν δυνάμει καταναλωτών- στην πόλη μας δύναται να ενισχύσει την ζήτηση και την κατανάλωση στα εμπορικά καταστήματα. Χρέος μας είναι να υποδεχθούμε όλους αυτούς τους τουρίστες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέροντας τους φιλοξενία, εξαιρετική εξυπηρέτηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ώστε να αποκομίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη, τόσο βραχυπρόθεσμα, όσο και μακροπρόθεσμα. 
»Στα πλαίσια των παραπάνω, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει,  τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, να παραμείνει η Αγορά ανοιχτή, τουλάχιστον, έως τις 5 το απόγευμα».

egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου