Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Οδ. Κωνσταντινόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χούντα: "Δείξτε αυτήν την εικόνα στον Τσίπρα"


Με ειρωνεία αλλά και τον πλέον αφοπλιστικό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη Τύπου της 78ης ΔΕΘ την Κυριακή με την οποία ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που να έχει μιλήσει για χούντα.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναπαρήγαγε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει άλλος χρήστης στην οποία απεικονίζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Διόνυσο με ένα πανό «Τόση δημοκρατία είχαμε να δούμε από τη χούντα».
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε αναπαράγοντας τη φωτογραφία: «Δείξτε στον κ. Τσίπρα το πανό του ΣΥΡΙΖΑ».
Νωρίτερα την Κυριακή ο Αλ. Τσίπρας είχε ισχυριστεί κατά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε με αφορμή την επίσκεψή του στην 78η ΔΕΘ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν έχουν μιλήσει ποτέ για χούντα.
Ωστόσο, πέρα από το πανό στο συγκεκριμένο κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης είχε μιλήσει μόλις τον περασμένο Ιούλιο για «κοινοβουλευτική χούντα», ενώ τον Ιούνιο σε μια από τις γνωστές αντιπαραθέσεις τους στο πλαίσιο των εργασιών της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη Λίστα Λαγκάρντ η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε χαρακτηρίσει τον πρόεδρο Χρήστο Μαρκογιαννάκη «νοσταλγό της χούντας».
Πηγή: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου