Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Βενιζέλος: «Αστεία» χαρακτήρισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τα σενάρια πρόωρων εκλογών


venizelos-slider2Η χώρα βρίσκεται στην ανηφόρα αλλά και στην τελική στροφή κι έχουμε διανύσει σχεδόν τα 4/5 του δρόμου που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.

Σε όσους ρωτούν αν βγαίνει το πρόγραμμα και αν υπάρχει ο κίνδυνος να χαθούν οι θυσίες που γίνονται, απάντησε πως δεν υπήρξε ποτέ, ούτε υπάρχει σχέδιο Β΄, και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ή δεν ξέρει τι του γίνεται ή απλώς λέει ψέματα.
Για τους μικροομολογιούχους είπε ότι «δεν τους ξεχάσαμε και πρέπει να τους τακτοποιήσουμε».
Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «αστεία» τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών και σημείωσε πως η κυβερνητική σταθερότητα είναι προϋπόθεση για την ανάπτυξη στη χώρα.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προσωπικά για τη δήλωσή του ότι αν και δεν αποτελεί επιθυμία του να προχωρήσει σε μονομερή ενέργεια όπως η στάση πληρωμών, αν εξωθηθεί σε αυτήν, δεν πρόκειται να διστάσει.
«Είμαι πραγματικά θλιβερό η αξιωματική αντιπολίτευση να γυρίζει επιθετικά πίσω στην πολιτική της μονομερούς καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων και της εξυπηρέτησης του χρέους. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι δεν διαπραγματευτήκαμε σκληρά αν δεν είχε μεσολαβήσει η εμπειρία της Κύπρου που αποδέχθηκε σχέδιο χειρότερο από το αρχικό» τόνισε.
thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου