Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ DIRECTNEWS.GR


Από το : directnews.gr
Με διαδικασίες που θυμίζουν σκοτεινές εποχές του παρελθόντος, συνελήφθη την Τρίτη το μεσημέρι, η διαχειρίστρια της ιστοσελίδας μας... Δέσποινα Μπρούσαλη, μετά από μήνυση που υπέβαλε η
2η ειδική ανακρίτρια Αθηνών, Ιωάννα Χατζάκη, η οποία χειρίστηκε τη δικογραφία για το σκάνδαλο της Proton Bank.



Η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, αφορά δημοσίευμα του directnews.gr της 19-9-2013, με τίτλο "Με «κόλπα Μπουρμπούλια» επιχειρούν να διασώσουν τον Προβόπουλο για το σκάνδαλο της Proton!" (διαβάστε εδώ).

Η Δέσποινα Μπρούσαλη, η οποία είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος επί 20 χρόνια και μελος της ΕΣΗΕΑ, κλήθηκε το μεσημέρι τηλεφωνικά, από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου – με εντολή εισαγγελέα, όπως της είπαν – να εξεταστεί ως μάρτυρας σε προκαταρκτική εξέταση.

Η δημοσιογράφος, ως όφειλε, προσήλθε στα γραφεία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εκεί της ανακοινώθηκε ότι συλλαμβάνεται!!!

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και το απόγευμα της Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος την παρέμπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.  Παράλληλα - μετά από αίτημα των δικηγόρων της  - έδωσε εντολή να κληθεί η κα Χατζάκη, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη που θα γίνει την Τετάρτη. Στο μεταξύ, η δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερη. 


fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου