Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Κωνσταντινόπουλος: η Χ.Αυγή θα κλείσει τον κύκλο της, όταν θα ηττηθεί πολιτικά και κοινωνικά

«Η Δικαιοσύνη έχει τον δικό της δρόμο και θα πρέπει να προχωρήσει»τόνισε μιλώντας στον REAL FM ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι «η ΧΑ θα κλείσει τον κύκλο της, όταν θα ηττηθεί πολιτικά και κοινωνικά. Τι χρειάζεται όμως για να ηττηθεί πολιτικά και κοινωνικά; Χρειάζεται μια γροθιά, να ενωθούμε όλοι μαζί. Κόμματα, ΜΜΕ – τα οποία παίζουν έναν σημαντικό ρόλο – πνευματικός κόσμος, η ίδια η κοινωνία».

Αναφορικά με την εξέλιξη της υπόθεσης, «νομίζω ότι ο κ. Δένδιας προχωράει σε σωστή κατεύθυνση. Κατανοώ ότι δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Όμως, σεβόμενοι το Σύνταγμα και τους νόμους – και αυτό είναι πολύ σημαντικό – θα πρέπει να ξεκαθαριστούν και όλοι αυτοί, όποιοι κι αν είναι, λίγοι ή πολλοί, να φύγουν είτε από τα σώματα ασφαλείας είτε από τον στρατό» απάντησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
Κληθείς να σχολιάσει τη θεωρία των δύο άκρων, «ενώ προσπαθούσαμε επί δέκα μέρες να πούμε ότι είναι λάθος ο κ. Λαζαρίδης, και βγήκαν και στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, μετά από δέκα μέρες εμφανίστηκε η κ. Ρένα Δούρου και είπε το εξής, ότι ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ είναι εντός του Συνταγματικού Τόξου. Και λέω, ο κ. Λαζαρίδης βρήκε σύμμαχο εντός του ΣΥΡΙΖΑ, την κ. Δούρου;» διερωτήθηκε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται «να μιλήσουμε για τον ναζισμό. Πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Διαφορετικά, δεν θα το καταπολεμήσουμε το φαινόμενο. Κι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι ενδεικτικές».
«Εμείς δεν είμαστε ούτε οπαδοί του success story, ούτε οπαδοί της καταστροφολογίας της χώρας» τόνισε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφερόμενος στην πρόταση αναστολής της χρηματοδότησης κομμάτων με επικεφαλής και στελέχη (κατά το 1/3) που μετέχουν σε εγκληματική οργάνωση, «ο ΣΥΡΙΖΑ τι είπε όμως; Είπε συμφωνώ σε αυτό, αν όμως πούμε συγκεκριμένα για τη ΧΑ. Όχι. Αν αύριο – για να μην πάω στον ΣΥΡΙΖΑ- σε ένα άλλο κόμμα, βρεθεί μέλος εγκληματικής οργάνωσης, δεν θα αναστείλουμε; Δηλαδή θα προσωποποιήσουμε όλη αυτή τη διαδικασία στη ΧΑ; Αν έρθουν στο μέλλον υποθέσεις που αφορούν και άλλα πρόσωπα που έχουν συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τι θα πούμε; Γι’ αυτούς δεν έχουμε καμία σχέση εμείς, δεν έχουμε καμία δικαιοδοσία, αν δεν είστε χρυσαυγίτες δεν είστε και εγκληματίες;» διερωτήθηκε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου