Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τα βρήκανε Ηρακλής- Όγιος!

Ο Γκιγιέρμο Όγιος θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου- ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Με τον Αργεντινό τεχνικό υπάρχει προφορική συμφωνία σε όλα τα θέματα και αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο και να πιάσει άμεσα δουλειά.
Η διστακτικότητα των Ελλήνων προπονητών να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή, οδήγησε, σύμφωνα με το
bluearena.gr, την διοίκηση στην απόφαση να συνεργαστεί με τον Αργεντινό τεχνικό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρισκόταν πολύ ψηλά στην λίστα.
Από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα, ο Όγιος ήταν κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, δηλώνοντας βέβαιος ότι θα επαναλάβει την επιτυχία του 2009, όταν οδήγησε τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Σούπερ Λίγκα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις επιτεύχθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, αναζητήθηκαν αεροπορικά εισιτήρια για να έρθει ο Όγιος στην Ελλάδα και να μεταβεί στην Ξάνθη. Δεν κατέστη όμως εφικτό και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ, ίσως και μετά τα μεσάνυχτα. Θεωρείται πάντως δεδομένο ότι θα παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου τον επαναληπτικό του κυπέλλου, ώστε να πάρει μία γεύση της ομάδας που θα κοουτσάρει -εκτός απροόπτου- από αύριο (1/11).

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου