Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: Είχαμε μια κακή διαιτησία

Πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Βοσκάκη είχαν οι άνθρωποι του Άρη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, κυρίως για τις 3 κόκκινες κάρτες που αντίκρυσαν οι "κίτρινοι" στο φινάλε του αγώνα. Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Ζόραν Μιλίνκοβιτς, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Ο Σέρβος τεχνικός είπε πως οι παίκτες του δεν ήταν χαρούμενοι μετά τη λήξη, αισθανόμενοι πως αδικείται η προσπάθειά τους. Βέβαια τόνισε το πόσο πολύμτιμη ήταν η σημερινή νίκη χαρακτηρίζοντάς την "φάρμακο". 
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:
Για το παιχνίδι:
«Ο Άρης  έδωσε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ήταν μια νίκη φάρμακο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Όλοι πλέον είμαστε χαρούμενοι και να περιμένουμε πιο καλές μέρες. Σήμερα πήραμε την νίκη, όμως την πληρώσαμε πολύ ακριβά με τρεις κόκκινες. Πιστεύω ότι όλοι βγάζετε τα συμπεράσματα σας, η πίεση σήμερα δεν ήρθε από τη Βέροια. Το συμπέρασμα μου είναι ότι είχαμε μια κακή διαιτησία»
Για τον τρόπο που «έστησε» την ομάδα:
«Η Βέροια έπαιζε με μακρινές μπαλιές, και κέρδισε πολλά φάουλ,  εκ των οποίων ο Άρης δεν έκανε τα μισά. Περιμέναμε να παίξει έτσι η Βέροια, προετοιμαστήκαμε γι αυτό και βγήκε στο γήπεδο. Θα ήθελα να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο σήμερα, αλλά φάνηκε από τα πρώτα λεπτά ότι δε μπορούσαμε για λόγους που είδατε κι εσείς. Θέλαμε να έχουμε κατοχή της μπάλας. Δεν παίξαμε σκληρά, αλλά δε μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε και τη μπάλα με τόσες διακοπές».
Για τη ψυχολογία των παικτών μετά το τέλος του αγώνα :
«Οι παίκτες δεν είναι χαρούμενοι. Κάτι παρόμοιο έγινε και στη Ξάνθη και σίγουρα νιώθουν ότι αδικείται η προσπάθεια τους. Στα πρώτα δέκα λεπτά ο Άρης είχε τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ δεν είναι σκληρή ομάδα».
Για τις απουσίες με τον Πλατανιά λόγω των καρτών:
 «Θα βρούμε λύση στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Ο Άρης έχει 30 παίκτες και μέσα στη βδομάδα θα δούμε πως θα λύσουμε τα προβλήματα».
Για το τι έχει αλλάξει στον Άρη:
 «Τα παιδιά στα τελευταία παιχνίδια έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα και ότι  μπορούν να παλεύουν. Είναι κάτι καινούριο και κάτι θετικό, όμως βλέπουμε μπροστά».

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου