Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Οι πέντε κινήσεις- "κλειδιά" του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, που συντελούν στην βελτίωση του Άρη

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς με μικρές, αλλά ουσιώδεις παρεμβάσεις έχει καταφέρει με τους ίδιους στην ουσία παίκτες να αλλάξει προς το καλύτερο το αγωνιστικό πρόσωπο του ΑΡΗ φτάνοντας σε δυο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες. Διαβάστε τις πέντε κινήσεις- "κλειδιά" όπως τις έχει καταγράψει το allaboutaris:
Βρήκε το κουμπί του Ουντότζι: Ικανότητες διαθέτει στον υπερθετικό βαθμό, καθώς και τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις
τρεις θέσεις της επίθεσης. Ο Νιγηριανός είναι με διαφορά ο MVP της επαναφοράς του Αρη αφού με τον Μιλίνκοβιτς στον πάγκο μετράει ήδη τρία γκολ, τα δυο εκ των οποίων έχουν χαρίσει έξι πόντους. Το σημαντικότερο; Ο Ουντότζι πίνει νερό στο όνομα του 45χρονου τεχνικού και όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι πάιζει και για τον προπονητή που τον έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του.
Τοποθέτησε τον Ελσνερ στόπερ: Ο Μιλίνκοβιτς ήξερε ότι ο Σλοβένος μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Τον είδε να παίζει αμυντικό χαφ στα πρώτα παιχνίδια, δεν του άρεσε και αποφάσισε με τους συνεργάτες του να τον γυρίσει λίγο πιο πίσω. Κίνηση που αποδείχθηκε ματ. Ο Ελσνερ από αποδιοπομπαίος τράγος, έδεσε με τον Πουλίδο, παίζει με φοβερή ωριμότητα και αντισταθμίζει την έλλειψη ταχύτητας με τις σωστές τοποθετήσεις.
Έβαλε τον Ηρακλή στα χαφ: Τον Ανδρέα Ηρακλή τον έχουμε δει σε κάθε πιθανή θέση. Στόπερ, δεξί και αριστερό μπακ και ελάχιστα αμυντικό χαφ που είναι η φυσική του θέση. Ο Μιλίνκοβιτς θέλοντας να εξυπηρετήσει το αμυντικό του πλάνο αλλά και να καλύψει τα κενά των Παπαδόπουλου, Τριανταφυλλάκου, είχε τη φαεινή ιδέα να τον βάλει δίπλα στον Οικονομόπουλο στη Νέα Σμύρνη. Άλλη μια κίνηση ματ. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και ο Ηρακλής εξελίσσεται σε ρολίστα πολυτελείας.
Εμπιστεύτηκε τον Οικονομόπουλο: Για την ακρίβεια βρήκε ρόλο στον 22χρονο που με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που διαθέτει, μπορεί να κάνει άριστα την βρώμικη δουλειά στα χαφ. Από τον Οικονομόπουλο δεν έλειπε ποτέ η διάθεση. Παιχνίδια και εμπιστοσύνη ήθελε και την βρήκε από τον Μιλίνκοβιτς.
Επανέφερε τον Ψυχογιό: Για ένα αδιευκρίνιστο λόγο, η προηγούμενη τεχνική ηγεσία επέμενε σε πειράματα στο δεξί άκρο, αφήνοντας εκτός τον μοναδικό κλασικό μπακ που διαθέτει το ρόστερ. Ο Σέρβος εμπιστεύτηκε τον Νίκο Ψυχογιό και ο τελευταίος τον δικαιώνει με τις εμφανίσεις και ιδίως για την αμυντική του προσήλωση, για την οποία δεν φημίζεται.

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου