Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ» Με αποκαλυπτικά στοιχεία στη Βουλή για τα υποβρύχια ο Βενιζέλος

Χοντραίνει η αντιπαράθεση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή το θέμα των υποβρυχίων. 
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε χθες το βράδυ δηκτικά εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου πως το θέμα των υποβρυχίων έχει καταντήσει κωμικό καθώς είναι απροσδόκητα εντυπωσιακή η συνάφεια του ΣΥΡΙΖΑ με συμφέροντα.
Αυτά τα συμφέροντα εμφανίζεται διατεθειμένος και
αποφασισμένος όπως τουλάχιστον έχει πει στους συνεργάτες του να τα κατονομάσει όταν θα έρθει η ώρα στη Βουλή.
Και όπως έχει προϊδεάσει πρόκειται για επιχειρηματικά συμφέροντα που επιθυμούν να είναι κλειστά τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά όπως επίσης και για οικονομικά συμφέροντα που «έχασαν» από την κατάργηση των «αμαρτωλών συμβάσεων» που είχαν συναφθεί πριν από το 2010. 
Ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης επιβεβαίωσε χθες ότι τα στοιχεία θα παρουσιαστούν στον κατάλληλο χώρο και χρόνο, ήτοι στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου θα διεξαχθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.
Προκαλεί εντύπωση πως η Χαριλάου Τρικούπη εστιάζει την επιχειρηματολογία της κατά του ΣΥΡΙΖΑ στην «περίεργη σχέση του με τον κόσμο των λεγόμενων αντισταθμιστικών ωφελημάτων, των οφσετάδων» προειδοποιώντας ότι «θα μάθουν πολλά οι βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή» και ειδικότερα για ποιους λόγους ο κ. Τσίπρας ήθελε να μείνουν αλώβητοι οι μηχανισμοί υπόπτων πληρωμών.
Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου εκφράζουν την βεβαιότητά τους ότι ο πρόεδρος του κόμματος είναι αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση μέχρι τέλους και στοιχηματίζουν πως στο τέλος η συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ θα μετατραπεί σε «εξεταστική» για τα συμφέροντα με τα οποία εφάπτεται η Κουμουνδούρου.
Ο κ. Βενιζέλος σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εξωτερικών επρόκειτο σήμερα το μεσημέρι να αναχωρήσει για το Λονδίνο για προγραμματισμένο ραντεβού με τον Βρετανό ομόλογό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου