Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Σαχινίδης:Ανοιχτό το ΠΑΣΟΚ σε συζήτηση για “χαράτσι” και ΦΑΠ

Για το ενδεχόμενο να διατηρηθεί ως έχει η είσπραξη του έκτακτου τέλους ακινήτων από τη ΔΕΗ καθώς και ο ΦΑΠ, μίλησε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Σαχινίδης, στο Βήμα FM.
“Είναι κάτι που μπορεί να δώσει μια απάντηση στους προβληματισμούς που κατέθεσε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και είμαστε ούτως ή άλλως ανοικτοί σε μια συζήτηση, από τη στιγμή που για να έλθει κάποιο νομοσχέδιο προς συζήτηση θα
πρέπει να εξασφαλίσει τη συναίνεση και των δύο κομμάτων που είναι στην κυβέρνηση.”
Παράλληλα, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών απέδωσε την καθυστέρηση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων στο μεγάλο φορολογικό βάρος. “ Για 14 μήνες (καθυστέρησε) αφού θα οδηγήσει σε βεβαίωση φόρων 3,5 δις και στο ταμείο θα εισπραχθούν 2,9 δις”.
Κλείνοντας, μίλησε και για τη δυσκολία συνεννόησης της Κυβέρνησης που δεν πρέπει ωστόσο “ να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε απόλυτο αδιέξοδο”.
“Δεν είναι εύκολο όταν είχαμε μια τρικομματική κυβέρνηση και μια διακομματική επιτροπή με τρία μέλη να βρεθούν συγκλίσεις. Λέω γι’ αυτό ότι στη χθεσινή συνάντηση καταγράφηκαν οι διαφωνίες”.


Πηγή : Βήμα FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου