Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΡΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ''58''...

Το θέμα της συγκρότησης ενός κεντροαριστερού χώρου στην πλατφόρμα της πρότασης της Κίνησης των «58»  βρέθηκε στο επίκεντρο της εισήγησης του προέδρου
του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κοινή πορεία με τους «58» δεν πρόκειται

να απειλήσει την αυτονομία του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επίσης τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας ελληνικής Ελιάς και προτίθεται να θέσει το θέμα αυτό σε ψηφοφορία στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής την Κυριακή.

Επιπλέον ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίησης και στην οικονομική αυτοτέλεια των οργανώσεων του ΠΑΣΟΚ.

Ο γραμματέας του κόμματος κ. Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε για την καλή πορεία του κόμματος στις εκλογές των επιμελητηρίων και σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ παραμένει ισχυρό σε κοινωνικά δίκτυα, τονίζοντας την ανάγκη να «κοιτάξουμε προς τα κάτω».

Επιφυλάξεις για την Κίνηση των «58» εξέφρασε ο βουλευτής Θάνος Μωραΐτης, λέγοντας στον κ. Βενιζέλο ότι διαφωνεί με το διακύβευμά του. Επίσης, κατήγγειλε τις διαρροές του γραφείου Τύπου του κόμματος υπογραμμίζοντας πως είναι η πρώτη φορά που σε άτυπη ενημέρωση στοχοποιούνται τα κομματικά στελέχη.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης διαμαρτυρήθηκε για τα ερωτηματολόγια που στέλνονται στα στελέχη του κόμματος σχετικά με την πορεία του.

«Δεν μπορείται να μου στέλνετε ερωτηματολόγια για το πώς θα διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά και εξέφρασε σχετικά με τους «58» την άποψη πως δεν έχουν νόημα οι συγκλίσεις κορυφής, αλλά το περιεχόμενο των πολιτικών που θα δίνουν ελπίδα στην κοινωνία.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου