Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σαχινίδης: Δεν ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ

Στις εκλογες του 2012 το ΠΑΣΟΚ έπεσε και εμείς πρέπει να συζητήσουμε αν το ΠΑΣΟΚ πέθανε ή αν το ΠΑΣΟΚ έπεσε για να ξανά σηκωθεί, τονίσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, υπογραμμίζοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ ειναι ζωντανό με βαθιές ρίζες στην κοινωνία».
Ο κ.Σαχινίδης χαρακτήρισε «σωστή και επιβεβλημένη»τη συμμετοχή του κόμματος στην τρικομματική κυβέρνηση, ενώ «σήμερα ειναι δύσκολο να εξηγήσουμε στους ψηφοφόρους μας πως επηρεάζουμε τη διαμόρφωση των
πολιτικών αποφάσεων», υποστήριξε ο κ. Σαχινίδης, κάνοντας λογο για πρόβλημα κεφαλαιοποίησης των πολιτικών πρωτοβουλιών του κόμματος.
Με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές,» πρέπει να διεκδικήσουμε με δικά μας στελέχη και στελέχη απο τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς» τη ψήφο των πολιτών υπογράμμισε ο κ.Σαχινιδης, απορρίπτοντας συνεργασια με την Νεα Δημοκρατία από τον πρώτο γύρο.

Για «άμεση παρουσία στις ευρωεκλογές με το όνομα, τα σύμβολα, το παρόν και το μέλλον του» αναφέρθηκε ο κ. Σαχινίδης για τις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας: «δεν ντρεπόμαστε που είμαστε ΠΑΣΟΚ. Δεν κρυβόμαστε. Είμαστε απέναντι στο δεξιό και τον αριστερό λαϊκισμό».
Αναφορικά με τις διαδικασίες ανασύνταξης της Δημοκρατικής παράταξης, το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μετάσχει ως ηγεμονική δύναμη και όχι «ως ιστορικό παρακολούθημα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ».»Αν το ΠΑΣΟΚ καταρρεύσει στα τις ευρωεκλογές δεν θα υπάρχει προσωπικός ρόλος για κανένα απο εκεί και πέρα»υποστήριξε ο πρωην υπουργός, ενώ «η ανάγκη για συζήτηση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως κίνηση εσωστρέφειας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου