Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Μυστική συνάντηση πολιτικών και κοινωνικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ ποιοι ηταν , τι είπαν

Σε κεντρικό ξενοδοχειο της Αθήνας, βρέθηκαν σημερα, πανω απο 45 στελέχη απο ολη την ελλαδα που δραστηριοποιούνται στο χωρο του ΠΑΣΟΚ κοινωνικά και πολιτικά έχοντας ως κεντρικό σύνθημα, “φτάνει πια, δεν πάει άλλο”Διαφωνώντας με την ασκούμενη πολιτική της κυβερνησης που οπως είπαν περιθωριοποιεί και βάζει την χωρα ακόμη σε μεγαλυτερη ύφεση, καλούν όσοι τάσσονται ενάντια στη πολιτικη της κυβερνησης , είτε ειναι
φορείς , είτε επαγγελματικές οργανώσεις , ΓΣΕΕ, επιμελητήρια κλπ, είτε κόμματα και συνδικάτα να συνταχθούν για την ανατροπή οπως τόνισαν της συγκεκριμένης πολιτικής.
Στη συνάντηση πήραν μέρος πρόεδροι φορέων οπως του ΤΕΕ Χρ. Σπιρτζης, της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, ο πρώην προεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπαςπύρος, ο πρωην γραμματέας νεολαίας ΠΑΣΟΚ Β. Κίτσιος, στελεχη της βόρειας ελλαδας, που κινούνται κοντα στο ΠΑΣΟΚ αλλα διαφωνούν με την πολιτική του, μέλη του εθνικού συμβουλίου, πρωην βουλευτες και υπουργοί, αλλα και στελεχη οπως ο Γ. Παναγιωτακόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Ντινα Λαζαρη, Ν.Γιακαλής κ.α.
Στη συναντηση που εγινε συμφώνησαν να υπάρξουν πρωτοβουλίες ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης μεσα απο επαγγελματικούς και κοινωνικούς χώρους αλλα και παράλληλα πρωτοβουλίες σε πολιτικό επίπεδο για την ανασύνταξη οπως αναφέρουν της δημοκρατικής παράταξης.
Την ιδια ωρα μια αλλα πρωτοβουλία βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα κείμενο με περίπου 300 υπογραφές απο στελεχη που κινούνται στο χωρο της νέας γενιάς και οχι μόνο.
Συλλέγουν υπογραφές τις οποίες θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα με βασικό σύνθημα εξω απο το ευρω, ως εναλλακτική πολιτική . Τα στελεχη αυτα προέρχονται κυρίως απο το χωρο της νέας γενιάς ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ που αισθάνονται πως βρίσκονται στο περιθώριο και που σχεδόν δεν είχαν καμια ανάμιξη με το κράτος με την έννοια οτι δεν συμμετείχαν σε Δ.Σ φορέων και οργανισμών του δημοσίου ολα τα τελευταία χρονια.

e-giakoumis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου