Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Λάβρος κατά ΣΥΡΙΖΑ ο Κουτσούμπας

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ με τον Δημήτρη Κουτσούμπα να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
O Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην Κοζάνη σε εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ως εμπνευστή της θεωρίας ότι το ΚΚΕ εγκαταλείπει τον λαό στα καθημερινά του προβλήματα και παραπέμπει τη λύση τους στη
«Δευτέρα Παρουσία του σοσιαλισμού».

«Είναι όλοι αυτοί που έχουν συμβιβαστεί, έχουν βολευτεί με τη θαλπωρή που τους περιβάλλει το αστικό πολιτικό σύστημα, Έλληνες μεγιστάνες του πλούτου που δεν ξέρουν τι έχουν, σε συνεργασία με τα πολυεθνικά, διεθνικά μονοπώλια της Ευρώπης και των άλλων ηπείρων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και συνέχισε:

«Είναι όλοι αυτοί που έχουν τo θράσος να υπόσχονται ότι θα σώσουν τον λαό μέσα από τις συναναστροφές τους με τα think tanks του συστήματος και τις διαλέξεις τους στα γκαλά της πλουτοκρατίας. Περιδιαβαίνοντας από το Τέξας και τα ιδρύματα της διεθνούς κεφαλαιοκρατίας, στα ευρωπαϊκά σαλόνια της σοσιαλδημοκρατίας. Κοροϊδεύουν τον λαό ότι θα καταφέρουν -με μαγικό ραβδί και συνταγές made in USA- να κάνουν το καπιταλιστικό εκμεταλλευτικό σύστημα να δουλεύει και για τους εκμεταλλευτές και για τους εκμεταλλευόμενους. Παριστάνουν τους μάγους που μπορούν να κρατάνε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, βγάζοντας τη γλώσσα στους ιθαγενείς εργάτες και πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γεμίζοντας τα σεντούκια των φαρμακοβιομηχάνων, τμημάτων του κεφαλαίου, κόντρα στα συμφέροντα των άλλων τμημάτων που υποστηρίζουν οι άλλοι, οι σημερινοί χαλίφηδες».

Ο Δ. Κουτσούμπας κατηγόρησε τα στελέχη του ΚΚΕ που αποχώρησαν και εντάχθηκαν στον Συνασπισμό το 1991 ως «απολειφάδια του οπορτουνισμού και του ρεφορμισμού, της προδοσίας στην αστική τάξη και τα ιμπεριαλιστικά κέντρα». Κατηγόρησε, επίσης, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι επιχείρησε να μετατρέψει το ΚΚΕ σε συνιστώσα του κατά τις τελευταίες εκλογές.


politikoi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου