Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Συνάντηση Ομάδας Συντονισμού «Κεντρική Μακεδονία- Μπροστά» με το Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.


Με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Στέλιο Αγγελούδη είχαν συνάντηση μέλη της συντονιστικής ομάδας Κεντρική Μακεδονία «Μπροστά» στα πλαίσια επαφών  με φορείς για τη κατάρτιση προγραμματικού πλαισίου για τη Κεντρική Μακεδονία.
Ο κ. Αγγελούδης ενημέρωσε για τον αναπτυξιακό ρόλο του λιμανιού στα βαλκάνια ,για την κερδοφορία της επιχείρησης, για την ενίσχυση των υποδομών που βρίσκονται σε πλήρη
εξέλιξη, για τη συνεργασία με φορείς της πόλης με σκοπό τη συστηματική προώθηση του λιμανιού ως προορισμός κρουαζιέρας καθώς και τις πρωτοβουλίες-δράσεις που πραγματοποιούνται προκειμένου το λιμάνι να γίνει φιλικό προς τους πολίτες ,τέλος ξεκαθάρισε για το θέμα τις ιδιωτικοποίησης  ότι οποιαδήποτε εμπλοκή του ιδιώτη θα πρέπει να συνδέεται με την αναπτυξιακή κατεύθυνση με  κεφάλαια και επενδύσεις.

Από τη πλευρά της συντονιστικής ομάδας ο κ. Απόστολος Πάνας αναγνώρισε την συνεχή πρόοδο του λιμανιού τα τελευταία χρόνια, τόνισε την ανάγκη προστασίας του δημόσιου ελέγχου του,  την ενίσχυση του λιμανιού ως μοχλός ανάπτυξης  στη Θεσσαλονίκη και στη Κεντρική Μακεδονία  και μίλησε για την περαιτέρω στήριξη  του τουρισμού κρουαζιέρας που θα αναζωογονήσει το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου