Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Πυρ και μανία» ο Βασίλης Οικονόμου

Με αφορμή την συζήτηση την περασμένη Παρασκευή επερώτησης του κόμματός του για την επανεκκίνηση της ανάπτυξης, ο Βασίλης Οικονόμου στηλιτεύει αυτές τις συμπεριφορές που απομακρύνει –όπως υπογραμμίζει- ικανά και άξια στελέχη και καλεί τον Φώτη Κουβέλη να ελέγξει την τήρηση κανόνων δημοκρατικής λειτουργίας και όλους όσοι μιλούν εξ ονόματός του και για όσα λένε αλλά και για τις προθέσεις τους.
Σε δελτίο τύπου με τον τίτλο «με αποκλεισμούς δεν μπορεί να υπάρξει τρίτος πόλος», ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ δηλώνει ότι:
  1. Η προσπάθεια κάποιων στη ΔΗΜΑΡ να αυτοπροβληθούν και να εμφανίζουν την προσωπική τους θέση ως τη μόνη θέση του κόμματος, αφαιρώντας οποιαδήποτε άλλη προσέγγιση, σκέψη και τοποθέτηση δεν αρμόζει στις παραδόσεις της Ανανεωτικής Αριστεράς που οι ίδιοι θεωρούν ότι εκπροσωπούν,
  2. Η δημιουργία του Τρίτου Πόλου και η προώθηση των ιδεών του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού δεν μπορεί να προκύψει με αποκλεισμούς και ηγεμονισμούς.
  3. Το κλίμα που αναπτύσσεται εντός της ΔΗΜΑΡ απομακρύνει δυστυχώς ικανά στελέχη από το κόμμα, αποξενώνει και περιχαρακώνει το κόμμα
  4. Όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν δεν θα μπορέσουν να φιμώσουν ή να εξοβελίσουν τις αντίθετες προσεγγίσεις και απόψεις που αναπτύσσονται σε κάθε πραγματικά δημοκρατικό και προοδευτικό πολιτικό σχηματισμό.
thepaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου