Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Παραίτηση Λιάππη από την Αστυνομική Διεύθυνση λόγω κατηγορίας σε πλαστογραφία

Την παραίτηση του σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες πρόκειται να υποβάλει σήμερα ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς Αντώνης Λιάπης, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση για πλαστογραφία, απάτη και νόθευση εγγράφου προκειμένου να πάρει το επίδομα του γιού του ( που έκλεισε τα 18 ) τον εξουσιοδοτεί να συνεχίσει να παίρνει το επίδομα τέκνου, ύψους 80 ευρώ το μήνα
.
Το συγκεκριμένο επίδομα το παίρνουν οι αστυνομικοί μέχρι να ενηλικιωθούν τα παιδιά τους, ενώ όσων το παιδί σπουδάζει, εξακολουθούν να το λαμβάνουν μέχρι εκείνο να γίνει 25 ετών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πλαστογράφησε την υπογραφή του γιού του, αλλά η ανθυπαστυνόμος … που θεώρησε εν λευκώ το γνήσιο υπογραφής τον κατήγγειλε στην υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων βορείου Ελλάδος όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από τις εσωτερικές υποθέσεις που διαβιβάστηκε μέσα στις γιορτές στην αρμόδια εισαγγελία και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της δικογραφίας, ρωτήθηκε μάλιστα ο γιος του εάν η πλαστογράφηση της υπογραφής του ήταν σε γνώση του και επειδή υπήρχε η μεταξύ τους απόσταση μπήκε για καθαρά συμβατικούς λόγους, όμως ο γιος του αξιωματικού δήλωσε άγνοια.
Όπως σημείωναν οι ίδιες πηγές, στην περίπτωση που υπήρχε καταφατική απάντηση από το γιο του, οι παραβιάσεις των νόμων που τελικά διαπιστώθηκε ότι έγιναν, θα ήταν εντελώς διαφορετικές από αυτές που μνημονεύτηκαν.


maxitis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου