Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

"Πάνω από 450.000 επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης"

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου από την ψήφιση του νομοσχεδίου συγχώνευσης του εθνικού εκθεσιακού φορέα, αλλά και της πρόσφατης επιτυχημένης ολοκλήρωσης της 25ης Agrotica, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Helexpo Corona, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας τόνισε: "Τους
τελευταίους δώδεκα μήνες η ΔΕΘ HELEXPO μόνο μέσα από τρία μεγάλη γεγονότα τα οποία διοργάνωσε, την 78η ΔΕΘ, τον Αστερόκοσμο και την Αgrotica, κατάφερε και προσέλκυσε 452.749 επισκέπτες οι οποίοι πέρασαν τις πύλες του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκης".
"H "Agrotica" ανέβασε τον πήχη και τον ξεπέρασε. Στις τέσσερις ημέρες της διοργάνωσής της προσέλκυσε περισσότερους από 120.000 επισκέπτες, όταν στην διοργάνωση του 2012 οι επισκέπτες ήταν μόλις 46.000", συμπλήρωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου.
Ο κ. Καράογλου τόνισε ακόμη πως η ΔΕΘ αποτελεί τον "καθρέφτη" της ελληνικής οικονομίας, καθώς αντανακλά τις προσπάθειες για ανάκαμψη. "Θα έχουμε εξελίξεις έως το 2014 σε ό,τι αφορά την αναζήτηση του στρατηγικού εταίρου και το θέμα υποδομών και ανάπλασης", συνέχισε, καταλήγοντας πως: "Έχει περάσει ένας χρόνο από την συγχώνευση της ΔΕΘ με την HELEXPO, η συνένωση δυο φορέων χωρίς να ματώσει η μύτη, καθώς υπήρχε άψογη συνεργασία φορέων και εργαζομένων".

thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου