Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΣΟΚ και «58» συμφώνησαν σε κοινή διακήρυξη για τις εκλογές

Ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, σύμφωνα με πληροφορίες του tovima.gr η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ με την κίνηση των «58». Το ΠαΣοΚ εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Τ. ΡήγαΔ. Καρύδη και Λ. Κατσικαρέλη και οι «58» από τους κ.κ. Σ. ΚουρουζίδηΧρ. Λάζο και Β. Βαμβακά.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν την Παρασκευή με
τους εκπροσώπους των Κινήσεων και της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα για να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες της κοινής καθόδου στις ευρωεκλογές.
Στη σημερινή συζήτηση ετέθη το θέμα της φυσιογνωμίας της Συνδιάσκεψης και των θέσεων για την Ευρώπη και συμφωνήθηκε το γενικό πλαίσιο.
Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξει μια κοινή διακήρυξη για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Ανοιχτά όμως παρέμειναν σημαντικά ζητήματα όπως το όνομα του ψηφοδελτίου – συναίνεσαν όμως όλοι στην άποψη ότι θα πρέπει να αναγράφονται κάτω από το κοινό όνομα το όνομα και τα σύμβολα όλων όσοι συμμετέχουν στο εγχείρημα.
Ακόμα ενώ συμφώνησαν στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων ευρωβουλευτών δεν κατέληξαν στον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστούν.
Πάντως πριν από τις εκλογές θα φτιαχτεί ένας κώδικας δεοντολογίας που θα ισχύσει μεταξύ των υποψηφίων πχ πόσες φορές θα εμφανίζεται ο καθένας στα ΜΜΕ ώστε να υπάρχει ισοτιμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου