Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βολές Γλέζου κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ

Αυστηρά μηνύματα στέλνει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς προς την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το σάλο που έχει προκαλέσει στο κόμμα η υποψηφιότητα του Οδυδδέα Βουδούρη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
Κατηγορεί αυτούς που πήραν τις αποφάσεις, πως λειτούργησαν ακριβώς αντίθετα από τις αποφάσεις του Συνεδρίου

Ο Μ. Γλέζος ουσιαστικά δηλώνει, με συνέντευξη του στα Νέα, πως τον αιφνιδίασε τόσο η επιλογή Βουδούρη, όσο και η πρόταση – πακέτο για την επιλογή των υποψηφίων περιφερειαρχών.

Κατηγορεί μάλιστα, αυτούς που πήραν τις αποφάσεις, πως λειτούργησαν ακριβώς αντίθετα από τις αποφάσεις του Συνεδρίου, με συνέπεια να δημιουργήσουν στον κόσμο μία εικόνα που δεν έχει καμία σχέση με τις εξαγγελίες.
''Ποιοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν τους υποφηφίους και μάλιστα με μία και μόνη ψηφοφορία'' αναρωτιέται ο Μ. Γλέζος που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στην ηγετική ομάδα του κόμματος.
''Ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μέλη και οι οργανώσεις του''.
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπάνω ο Μ. Γλέζος ρωτάει χωρίς περιστροφές.
''Πως αλήθεια θα γίνει η ανατροπή της κυβέρνησης και της τρόικας χωρίς τη συμμετοχή όλων των μελών, των οργανώσεων και των συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ;''

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει επίσης πως θα αρνηθεί τυχόν πρόταση για την Προεδρία της Δημοκρατίας επειδή πιστεύει πως το κόμμα του πρέπει να προκαλέσει εκλογές, ενώ στο ερώτημα για ευρώ ή δραχμή απαντά πως η θεοποίηση του ευρώ ή της δραχμής δημιουργεί σύγχυση για τη λύση των οικονομικών προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου