Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Απόστολος Πάνας : Παρών στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου για το ΠΑΣΟΚ στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Παρών στη διαδικασία  ανάδειξης  υποψηφίου για το ΠΑΣΟΚ  στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  έδωσε με επιστολή του στο Πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα του κινήματος ο ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος  Κεντρικής Μακεδονίας Πάνας Απόστολος.
Συγκεκριμένα ο κ. Πάνας αναφέρει στην επιστολή του.
Ως Περιφερειακός Σύμβουλος  και νέος  άνθρωπος  παραμένοντας με συνέπεια στο πολιτικό μου χώρο, χωρίς φοβικά σύνδρομα, προκαλώντας διαδικασίες με την ανεξαρτητοποίηση μου στη  παράταξη του Μάρκου Μπόλαρη, συμμετέχοντας στην  ανάδειξη  κινημάτων που εδράζουν στα βασικά χαρακτηριστικά και αιτήματα της κοινωνίας, θεωρώ ότι η ώρα για αλλαγές  έχει φτάσει.
Η συγκρότηση  παράταξης-πρωτοβουλίας στη Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ,που δε θα περιορίζεται μόνο στην παρούσα εκλογική διαδικασία αλλά που θα αποτελεί ένα ανανεωμένο οργανωμένο αυτοδιοικητικό πολιτών για τα επόμενα χρόνια είναι πλέον ανάγκη.
Στο πλαίσιο αυτό και επειδή αντικειμενικοί λόγοι περιορίζουν πλέων τον χρόνο της πολιτικής όσμωσης και ζύμωσης με συγκεκριμένο όμως  πλέων χρονοδιάγραμμα, δηλώνω χωρίς αλαζονεία και έπαρση αλλά με φρόνηση και ρεαλισμό παρών στη διαδικασία ανάδειξης υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.»
Ο κ. Πάνας είναι Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και  επικεφαλής της κίνησης Κεντρική Μακεδονία-Μπροστα.
 
Με εκτίμηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου