Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το τηλεφώνημα του Γιώργου που δεν έγινε στον Βενιζέλο για το αν θα παραστεί στην ΕΛΙΑ

Άγνωστο παραμένει ακόμη αν τελικα στη συνδιάσκεψη της ΕΛΙΑΣ αυριο και μεθαύριο Κυριακή, θα παραστεί ο πρωην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Ο ιδιος βρίσκεται στη Βιέννη που πήρε μέρος σε ένα μεγαλο οικονομικο φόρουμ στο οποίο και μίλησε για την κριση της ευρωπης και τις δυνατότητες να αλλάξουν οι ισορροπίες ενόψει των ευρωεκλογων, με αποτέλεσμα οι συνεργάτες του να μην
γνωρίζουν ακόμη τι θα πράξει.
Εκείνο που γνωρίζουν ομως ειναι πως έλαβαν εντολή να τηλεφωνήσουν στο γραφείο του κ. Βενιζέλου ετσι ωστε να κανονίσουν ποτε θα μπορούσε ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζελος να συνομιλούσε μαζι του τηλεφωνικά λόγω των υποχρεώσεων του στην Ευρωπη με τις συνόδους των υπουργων εξωτερικών για την κριση στην Ουκρανία.
Το τηλεφώνημα τελικώς δεν εγινε χθες που ηταν για να γινει διότι χάθηκαν τελικα, και ο ένας και ο άλλος στις υποχρεωςεις τους. Μένει λοιπόν να δούμε ποτε θα γινει η τηλεφωνική επικοινωνία σημερα μεταξυ Βενιζέλου και Παπανδρέου ετσι ωστε να γνωριζει και ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ τι θα πράξει τελικα ο Γιώργος Παπανδρέου. Θα παει δηλαδη η οχι στη συνδιάσκεψη για την ΕΛΙΑ όπου θα ειναι παρών και ο Κώστας Σημιτης.
Εσείς τι νομίζετε πως θα κανει ο πρωην πρωθυπουργός ;

e-giakoumis

1 σχόλιο:

  1. Γιώργο, ίδρυσε εσύ το SPD της Ελλάδας! Είναι ώρα! Ξεκίνα μόνος σου και άνοιξε την ομπρέλα και οστις βουλεται μετ εμού ελθείν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή