Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα παράταση στο “σήριαλ” της ευρωλίστας

Ούτε σήμερα κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τις εκκρεμότητές του με το ευρωψηφοδέλτιο, παραπέμποντας τις τελικές αποφάσεις για μετά την Τρίτη, οπότε επιστρέφει ο Αλέξης Τσίπρας από την ευρωπαϊκή του περιοδεία σε Πορτογαλία, Ισπανία και Τσεχία.
Ως εκ τούτου μεταφέρεται για τότε η πλήρωση των κενών θέσεων
αλλά και η συζήτηση για όσα ακολούθησαν μετά την ανάκληση της υποψηφιότητας Σουλεϊμάν Σαμπιχά και τα δεινά που επέφερε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη συζήτηση αυτή, ειδικό κεφάλαιο αποτελεί η υποψηφιότητα Χριστόπουλου που με πάθος υπερασπίζονται στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που η “Σοσιαλιστική Τάση” επιμένει ότι προκαλεί βλάβη στο κόμμα. Κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας χαρακτηρίζουν ωστόσο το ευρύτερο θέμα λήξαν και ζητούν να επικεντρωθούν όλες οι προσπάθειες στον προεκλογικό αγώνα.
Εν τω μεταξύ για την Ευρώπη αναχωρεί αύριο, Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας. Πρώτος σταθμός, η Πορτογαλία, εκεί όπου θα μιλήσει στο Πόρτο, σε εκδήλωση του Μπλόκο της Αριστεράς για τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την επέτειο της Επανάστασης των Γαρυφάλλων. Επίσης, θα δει τον πρώην Πρόεδρο της χώρας, Μάριο Σοάρες, στη Λισσαβώνα. Την Κυριακή, ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την ισπανική επαρχία Γαλικία, και το Σαντιάγκο ντε Κομποστέλα, σε προεκλογική εκδήλωση της Εναλλακτικής Αριστεράς Γαλικίας. Τη Δευτέρα, τέλος, ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην Πράγα, στην προεκλογική εκδήλωση.

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου