Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Προεκλογική εκστρατεία από το... κρεββάτι του πόνου

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κράτησε την περιπέτεια της υγείας του ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Νίκος Ανδρουλάκης. Χρειάστηκε να νοσηλευθεί μία εβδομάδα γεγονός, που άφησε αρκετά πίσω την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ ταλαιπωρείται ακόμη από υψηλό πυρετό.

Μία βαριά κλινική ίωση, έχει κρατήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη μακριά από τις προεκλογικές του υποχρεώσεις γύρω στις 3 εβδομάδες, με αποτέλεσμα τις όποιες δραστηριότητες του, που έχουν σχέση με την ιδιότητα του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά να τις "διεκπεραιώνει" από το σπίτι του, καθώς ταλαιπωρείται ακόμη από υψηλό πυρετό. Ο Νίκος Ανδρουλάκης χρειάστηκε να νοσηλευθεί για 6 ημέρες και ύστερα από σειρά εξετάσεων έλαβε εξιτήριο με αυστηρές συστάσεις, πάντως, από τους θεράποντες ιατρούς να αποφύγει δημόσιες εμφανίσεις, που ενδεχομένως να θέσουν εκ νέου σε κίνδυνος την υγεία του.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι έτοιμος να επανέλθει πλήρως στις πολιτικές του υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που έχει λάβει από τους ιατρούς του, μόλις την τελευταία εβδομάδα πριν από τις Ευρωεκλογές, γεγονός, που του δίνει μικρά περιθώρια κινητοποίησης για τη μάχη του σταυρού. Ο ίδιος, πάντως, επιμένει στους συνομιλητές του να εμφανίζεται αισιόδοξος και αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα μέσα, ώστε να στεφθεί από επιτυχία η εκλογική μάχη της Ελιάς και κατ επέκταση του ΠΑΣΟΚ.



Υπενθυμίζεται ότι η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη αποτέλεσε ένα από τα μικρά θρίλερ της συγκρότησης του ευρωψηφοδελτίου της Ελιάς, καθώς, ενώ ο ίδιος είχε ανταποκριθεί στην πρόσκληση για συστράτευση από τον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο, δέχθηκε παραμονές της παρουσίασης της ευρωλίστας "συντροφικά μαχαιρώματα", καθώς δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για δυσαρέσκεια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ από την ιδιότητα του ως γραμματέας του κόμματος, τον καλούσαν κατ ουσίαν να παραιτηθεί από τη θέση του προκειμένου να είναι υποψήφιος, κάτι, που ο κύριος Ανδρουλάκης ουδέποτε δέχθηκε καν να συζητήσει. 


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου