Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Στηρίζει τη Νιόβη Παυλίδου η Ελιά

Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για την «Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη» αποφάσισε ομόφωνα να εκφράσει την υποστήριξή της στην υποψήφια περιφερειάρχης στην Κεντρική Μακεδονία, καθηγήτρια κ. Νιόβη Παυλίδου.
Η συγκρότηση του συνδυασμού της, «Πολίτες Μπροστά», είναι αποτέλεσμα της απόφασης να συνεργαστούν μακριά από κομματικά
και ιδιοτελή συμφέροντα, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., η Δημιουργία Ξανά, η Δράση, το Δίκτυο Π80, η Οικολογία-Ευρώπη, και άλλες πολιτικές και κοινωνικές κινήσεις. Φιλοδοξεί να αναδείξει ένα νέο Περιφερειακό Συμβούλιο στην υπηρεσία των πολιτών και στο πλευρό των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, υποστηρικτή παραγωγικών και καινοτόμων πρωτοβουλιών, αρωγό στα κρίσιμα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα των πολιτών. Αποσκοπεί στην ανάκαμψη της οικονομίας στην Περιφέρεια και την έξοδο από την κρίση, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, συνδυάζοντας κοινωνική συνοχή και ισόρροπη ανάπτυξη.
Η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης για την «Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη» καλεί τους πολίτες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξουν και να ψηφίσουν τον αυτοδιοικητικό συνδυασμό «Πολίτες Μπροστά», έναντι των συνδυασμών που εκπροσωπούν, είτε την προηγούμενη ανεπαρκή διοίκηση, συνέχεια του έκπτωτου Π. Ψωμιάδη, είτε κομματικά συμφέροντα που ανατέθηκαν σε εν ενεργεία βουλευτές ως υποψήφιους περιφερειάρχες, είτε, τέλος, σε προσπάθειες πολιτικής επιβίωσης βουλευτών που στην προηγούμενη περίοδο, αν και εκλεγμένοι, ήταν απόντες από την περιφερειακή διοίκηση.
Είναι στο χέρι των πολιτών να στρέψουν την πορεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την παρακμή στην άνοδο. Η περιφερειακή αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου