Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ κρατάει μικρό καλάθι για τις συνομιλίες της κυβέρνησης με τη τροικα στο Παρίσι

Θα απλώσουμε το τραχανά αλλά δεν θα τον μαζέψουμε τώρα. Με αυτή τη φράση κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται σε όλες τις διαπραγματεύσεις με τη τροικα παρακολουθώντας βημα, βημα όλες τις συνεννοήσεις , έλεγε οτι μην περιμένετε μεγάλα αποτελέσματα απο τις συζητήσεις με τη τροικα στο Παρίσι.
Ο συγκεκριμένος , που ειναι άμεσος συνεργάτης του
κ. Βενιζέλου και που γνωρίζει πολύ καλά σε όλες του τις διαστάσεις που βρίσκεται η κυβέρνηση με την τροικα , τόνιζε οτι κατα τις συζητήσεις με τα μέλη της τροικας στο παρίσι , θα γίνει μια αποτίμηση για το που βρίσκεται η χώρα απο πλευράς απαιτήσεων που είχε απο το Μαρτη μεχρι και τον Αύγουστο και απο εκει και πέρα θα γίνει συζήτηση κυρίως για το κλίμα που υπάρχει και αυτό θα βοηθήσει τη συνέχιση των μςταρρυθμίσεων. Μεχρι εκει , ουτε συζήτηση για το χρέος θα γίνει ουτε τίποτε.
Μάλιστα στο ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται γιατί η κυβέρνηση ανεβάζει τόσο πολύ τον πήχη οταν αναδεικνύει οτι γίνονται προσπάθειες για να μπούνε κόκκινες γραμμές. Δεν υπάρχουν αυτα τονίζουν στη Χαριλάου Τρικούπη και επειδή αναρωτήθηκαν έντονα για ολο το προηγούμενο διάστημα για τη πολιτκή του Μαξίμου, έγινε επικοινωνία με τον Δημήτρη Σταμάτη και συνεργάτη του κ. Βενιζέλου για να αποσαφηνιστεί ο στόχος του σνεβάσματος του πήχη απο το Μαξίμου.
Τα δυο στελέχη πάντος που θα πετάξουν στο Παρίσι οι κύριοι Πρωτόπαπας και Πιερρακάκης δεν θα έχουν συνομιλίες με τα μέλη της τροικα, απλα θα συνοδεύσουν τους υπουργούς που θα μιλήσουν με τους τροϊκανούς ετσι ωστε να έχουν πλήρη εικόνα  για  το τι γινεται και προφανώς για να αποφευχθεί κάποια απόφαση που  δεν ειναι θετική για τη χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου