Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Λ. Γρηγοράκος: «οι εκλογές είναι προ των πυλών»

Μπορεί η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός να την ξορκίζουν, μπορεί η πρόταση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης να έγινε και για να απομακρυνθεί η πιθανότητα πρόωρων εκλογών, ωστόσο η εκλογολογία καλά κρατεί.
Είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για νέο Πρόεδρο
της Δημοκρατίας.
Σήμερα, δεύτερη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «οι εκλογές είναι προ των πυλών», προκαλώντας μάλιστα την έντονη αντίδραση του γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ, Γιώργου Κουμουτσάκου.
Σύμφωνα με τον κ. Γρηγοράκο, είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν οι 180 βουλευτές για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τις διαφοροποιήσεις ανεξάρτητων βουλευτών και τη στάση της ΔΗΜΑΡ, ενώ διευκρίνισε ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν είναι δέσμιο κανενός και δεν έχει “συμπεθεριάσει με κανένα”». Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι αναφορές του κ. Γρηγοράκου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του παριστάμενου γραμματέα πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ, Γιώργου Κουμουτσάκου ο οποίος κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό ότι «δημιουργεί κλίμα εκλογών όταν πήραμε αποφάσεις για ψήφο εμπιστοσύνης και για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο».

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου