Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Έξαλλος ο Λυκούδης με την ανακοίνωση Βουδούρη – Παραστατίδη περί χρηματισμού

Για τον απόλυτο βούρκο και για ηλίθια ανακοίνωση έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Λυκούδης σχολιάζοντας σε ζωντανή μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega την ανακοίνωση των επίσης ανεξαρτήτων βουλευτών Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρου Παραστατίδη οι οποίοι καλούν εκείνους
τους βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό αλλά ψήφισαν ναι στην ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας να απέχουν από την επόμενη ψηφοφορία προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει καμία σκιά.

Η ανακοίνωση των Βουδούρη – Παραστατίδη έγινε αμέσως μετά την εξέλιξη της υπόθεσης Χαϊκάλη με προφανή σκοπό κατά τον κύριο Λυκούδη να υπονοήσουν ότι έχει χρηματιστεί προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Ο κ. Λυκούδης εξήγησε ότι βρισκόταν σε εκδήλωση όταν συνάδελφός του τον πληροφόρησε για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης και επειδή δεν πίστευε στα αυτιά του μετέβη στο ραφείο του προκειμένου ιδίοις όμμασι να πειστεί για το περιεχόμενο αυτό. Στη συνέχεια προέβη στις γνωστές οργισμένες δηλώσεις του καταγγέλλοντας τους ανεξάρτητους βουλευτές Βουδούρη και Παραστατίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου