Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Γλέζος για Βουδούρη-Παραστατίδη: Αδιανόητο για τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει υποψηφίους με καριέρα στο βουλευτιλίκι

Κάθε εκλογική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος, ο οποίος καλεί το κόμμα του να πάρει μέρος στις εκλογές αυτόνομα με στόχο την αυτοδυναμία και μετά να συνεργαστεί με άλλες δυνάμεις.
«Εκλογική συνεργασία δεν επιτρέπεται, διότι εξ ορισμού
αποδεικνύει ότι δεν πιστεύεις στις δικές σου ιδέες και δυνάμεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει μέρος στις προσεχείς εκλογές αυτόνομα, με στόχο την αυτοδυναμία» σημειώνει στην Real news o κ. Γλέζος ερωτηθείς για τον αν βλέπει ο ίδιος προεκλογική συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ και τον Φώτη Κουβέλη.
Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, ο 92χρονος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει αδιανόητη τη συμπερίληψη στα ψηφοδέλτια του κόμματός του βουλευτών που έχουν «καριέρα» το «βουλευτιλίκι» και καλεί τους κ.κ. Βουδούρη και Παραστατίδη «αν πρόθεσή τους είναι να πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει το λαό στην εξουσία, ας βοηθήσουν, χωρίς να είναι υποψήφιοι, για να αποδείξουν έμπρακτα τη δική τους συνεισφορά».
Τέλος, έως τις εκλογές κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προβλέποντας προβοκάτσιες. «Το σύστημα δεν πρόκειται να εγκαταλείψει εύκολα την εξουσία, διότι γνωρίζει ότι θα τη χάσει για πάντα» λέει, προβλέποντας έξαρση της κινδυνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου