Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Λεπέν: Η Ελλάδα χτυπά την ευρωπαϊκή Ύδρα

Τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με την αποτυχία της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την επικείμενη προκήρυξη πρόωρων εκλογών δεν σχολίασαν μόνο τα διεθνή ΜΜΕ και ξένοι αξιωματούχοι αλλά και η... Μαρί Λεπέν, επικεφαλής του ακροδεξιού Front National.
Δεν υπάρχει καλύτερο σύμβολο από την Ελλάδα για να επιφέρει
στην ευρωπαϊκή ύδρα ένα χτύπημα που ευχόμαστε να είναι μοιραίο. 
«Το Front National χαίρεται ζωηρά για τα αποτελέσματα της ψήφου του ελληνικού κοινοβουλίου και για το πλήγμα που έδωσε στον υποψήφιο της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, κ. Δήμα, στο πλαίσιο της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας».
«Πρόκειται για μια νίκη του λαού και των αντιπροσώπων ενάντια στην ολιγαρχία και το μεγάλο κεφάλαιο», προσθέτει στη δήλωση της η Μαρί Λεπέν.
Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων, τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα συνιστούν ένα εφιάλτη για τους διευθύνοντες της ΕΕ, αλλά ένα δημοκρατικό όνειρο για τους λαούς.
Οι πολιτικές ενάντια στη λιτότητα, η οποία εφαρμόστηκε με τον πιο βίαιο τρόπο στην Ελλάδα, είναι οι μόνες που μπορούν να επαναφέρουν και πάλι την οικονομία σε αυτή τη χώρα, προσθέτει η Μαρι Λεπέν, για να καταλήξει:
«Δεν υπάρχει καλύτερο σύμβολο από την Ελλάδα για να επιφέρει στην ευρωπαϊκή ύδρα ένα χτύπημα που ευχόμαστε να είναι μοιραίο». 

thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου